itchy napsal:
Péto dnes to stálo za to,bylo opravdu krásně
Ahoj Qwerte a Itchi, taky díky za projížďku, videjka a neskutečné počasí oproti tomu ostravském smogu.
Těším se příště, snad ještě zažijem trochu bláta místo těch zamrzlých kaluží.
itchy napsal:
Péto dnes to stálo za to,bylo opravdu krásně
Ahoj Qwerte a Itchi, taky díky za projížďku, videjka a neskutečné počasí oproti tomu ostravském smogu.
Těším se příště, snad ještě zažijem trochu bláta místo těch zamrzlých kaluží.
Na příště se hlásím taky, pro tentokrát mi neděle nevyšla.
V pátek mám svátek místo čtvrtku a o víkendu jede manželka do lázní, tak bychom mohli někam vyjet
Honda XL 700V Transalp
Nově CRF 1000A AFRIKA TWIN
Kdyby bylo zítra trochu slušně, tak bych někam na chvíli vyrazil, musím prubnout tu novou helmu co jsem si pořídil, takže jen tak dávám vědět kdyby se někdo chtěl přidat...
Honda XL 700V Transalp
Nově CRF 1000A AFRIKA TWIN
Boro9 napsal:
Kdyby bylo zítra trochu slušně, tak bych někam na chvíli vyrazil, musím prubnout tu novou helmu co jsem si pořídil, takže jen tak dávám vědět kdyby se někdo chtěl přidat...
Nevím,nevím,mám naleštěno pro návštěvu doktora ale nedělí začínáme celozimní slízání u Hanky u filmů..Takže kdo má zájem,každou neděli v 17 00..
Boro9 napsal:
Pokud nebude sněžit,tak nějakou tu malou osvěžovací vyjížďku bych dal.Včera jsem se byl lehce projet ,ale v lesích na zledovatělém listí to klouzalo jako čert,tak jsem mazal zpět na asfalt,kde to klouže o trošku míň
Qwert:To už máš letošek setříhaný?
"Ti, kdož se vzdají důležitých svobod, aby získali trochu bezpečí, si nezaslouží ani svobodu ani bezpečí." (Benjamin Franklin. 1759)
Boro9 napsal:
Pokud nebude sněžit,tak nějakou tu malou osvěžovací vyjížďku bych dal.Včera jsem se byl lehce projet ,ale v lesích na zledovatělém listí to klouzalo jako čert,tak jsem mazal zpět na asfalt,kde to klouže o trošku míň
Boro9 napsal:
Qwert:To už máš letošek setříhaný?
Ano mám..
Super .Budu se těšit
"Ti, kdož se vzdají důležitých svobod, aby získali trochu bezpečí, si nezaslouží ani svobodu ani bezpečí." (Benjamin Franklin. 1759)