bulis napsal:
Jojo,jak píše Pardál ůdržba strojů je občas potřeba.Dnes mi dorazil plošinový motozvedák,tak mě to snad i bude bavit.😊Zitra jdu umýt motku a pak udělám kompletní rozborku.Tak že já budu nějaký čas nepojízdný.No, vlastně mám ještě skůtra😎
Doufám,že bude alespoň nějaká hospodoakce😂
Čus bulis
Jasný..kdy bude hospoda?? Máte tam u vás prý nějakou putyku s Kocourem....:-)
Stenly - motocyklista varnsdorfský
Hospodu s Tomem plánujeme.. jenže do Vánoc jsem na tom nějak blbě s časem, takže jsem se domluvili že bychom to udělali mezi svátky, kdy bude klid a hospody snad i prázdnější.. jenže při pohledu do kalendáře jsem zjistil že ty svátky jsou tak nějak blbě.. že to tam moc dobře nevychází... :-D takže z mého pohledu by se jevilo dobře úterý 29.12. co vy na to?
cestovaní na moto - to je vášeň
V pondělí zjistím jak to je s otvíračkou v hospodách a pak sem hodím nějakej návrh.
Kocoura točej v jedný hospodě v Pražský, ale na toho si raději zajedem někdy v lednu - únoru vlakem přímo ke zdroji :-)
Čau, Tom
TomElefant750 napsal:
V pondělí zjistím jak to je s otvíračkou v hospodách a pak sem hodím nějakej návrh.
Kocoura točej v jedný hospodě v Pražský, ale na toho si raději zajedem někdy v lednu - únoru vlakem přímo ke zdroji :-)
Čau, Tom
Jo v lednu mám 2 zimní motorkářský srazy...pro mne únor...a doražte k nám , ke Kocourovi...zmrsknem se...
Stenly - motocyklista varnsdorfský
No mě se zúžil původně celej prosinec na asi maximálně pár dní přes svátky, takže kdyby to vyšlo tak bych se dostavil, po novým roce už nic, tak prostě navrhujte termíny a vono to ňák dopadne
Tak jelikož se nám s Pardálem nepovedl vymyslet vhodnej termín před vánoceme (vždycky jeden z nás nemůže), tak bude tentokrát hospůdka mezivánoční - přestanem se cpát cukrovím a kaprem a zajdem v sobotu 26.12. do Plzeň ky na kus piva a chytrejch řečí.
Chtěl bych tam tak 14 dní dopředu zamluvit místo, tak bych byl rád kdyby jste se vyjádřili ohledně účasti. Zvaný jsou i případný paní Kolombové :-)
No a pokud dovolí počasí a bude s kým jet tak bych rád po loňským úspěchu spáchal aspoň na chvíli Vánoční enduro, jen tak projet pár cest a stavit se někde na grog, abyste nepřekáželi při úklidu :-). Asi půjdu ráno do práce, takže bych to viděl někdy před polednem na dvě - tři hoďky podle vašich možností. Tak se zeptejte jestli se vám chce :-)
Čau, Tom
Upravil TomElefant750 dne 30-11-2015 14:58
Ještě nepřestávejte jezdit, pořád je a snad i bude slušný počasí Určitě znáte tyhle místa.
[youtube]4tmBXnr8iuY[/youtube]
Upravil admin dne 01-12-2015 20:40
Zítra jedu na rychlý kafčo k Bulisovi...sice všem známou cestou přes Chrastavské vršky, ale kdyby se chtěl někdo přidat....cca 9:30-10hodin z LBC...návrat 12-12:30 zpět do LBC.
kdyby zájem, volejte / pište na 604 88 88 03.
Maty
Upravil Mati dne 04-12-2015 23:42
Pěkné Asumi👍.Kdepak máš takové pěkné cestičky?Já letos dojezdil musím udělat velkou ůdržbu a pár ůprav.No a navíc mě skolil nějaký moribundus.Už se těším až zase všichni vyrazíme trošku se zapotit taháním motorek😃
to:Pacho.Někde jsem slyšdl motto,že,,Není špatného počasí,jen špatně oblečený motorkář😊".A jak je to s kocovinou to už nevím,ale občas s tím taky bojuju😉😃