Taky jsem se byl dnes trochu provětrat, ale jen tak na pohodu.....jen tak pár driftíků a skůčků nic velkýho
Za pár dní odlétám, tak si nemohu dovolit sebou někde plácnout!
Já ted moc nestíhám...před odletem hromada práce a věcí k zařízení.....a navíc opravuju kámošovi auto a k tomu ještě připravuju moji Kačku na STK.
No tak snad to na tu zříceninu nebo někam jinam dáme někdy příště...
Nakonec jsem včera tu zříceninu vzdal,jelikož počasí hrozilo velkou bouřkou a i to teplo a dusno bylo umorné,tak že jsem si dal zas něco malého,byl jsem tak liný že se mi ani fotit nechtělo .... No ale malé video jsem udělal ale Olda asi nebude nadšený jelikož jsem si tam nacpal nějakou muziku,ale mohl by to vydržet jelikož je fakt krátký a má jen něco kolem 2 a půl minuty .... Ale když mi ho YouTube blokne tak muziku vyhodím,no uvidím jak to dopadne ....
No YouTub zaúřadoval a tak jelikož s mi nechtělo video přepracovávat nechal jsem tam muziku podle jejich nabídky a je to fakt hrůza .... No příště se polepším a nechám tam zas origo zvuk ...
Tak jsme dnes hledali zaniklou osadu a po ztrátě 5kg mého sádla z věčného tlačení a zvedání motorek jsme ji konečně našli
Medved 77 přiložený následující obrázek:
Hezky Medvěde. 😁
Výhoda té tvé vrtule je,že si lehne hezky na bok na vřed a při zvedání se pak nemusíš tak moc ohýbat. 😂😂😂
LC8 950 Adventure eSsss GO!!!!! Skáču dobře, skáču rád
My jsme taky vyrazili.
Dnes krásných 310km.
Svižných, ale zase žádná divočina.
Spotřebu jsem spočítal na krásných 5.8l.
A pak že se s tím nedá jezdit za rozumnej peníz. 😎
Včera jsem taky dával off a to kousek od HK na pohodu ale pak se vše trošku pokazilo,když jsem si vrazil do zadního kola hřebík naštěstí antipich zafunfoval a domů jsem dojel po vlastní ose ...
Ty voe to jsou leštěnky to jste je snad čvrt roku leštily
No Medvěde....to je proto, že ty po vyjíždce musíš na tom kombajnu furt něco opravovat!
No a my jezdíme a nemáme co opravovat, tak leštíme!!