qwert napsal:
Kuwa nestahujte kalhoty když brod je ještě daleko..
Hele qwerte já fakt nemužu klukům to zavidím z pátka na sobotu jdu do práce pak mám domluvenej ten festák. Já myslím že jen tak kecaj jak je znám v těch sračkách si libujou
A navíc s mejma jezdeckejma schopnostma bych Vás spíš brzdil ne že bych to neprojel ale asi by jste na mě furt čekali ....no je mě Italky líto no
Bud klidnej,já jsem taky mrdal a závodit nebudem..
Tak to vypadá na 3 motky nikoho jinýho jsem nesehnal když jsem vyslovil Qwert tak se nikomu do toho nechce prej určitě jezdíš jako p.ase tak příště musiš dávat na web jenom pěkný fotky a ne takový čunarny (utopená moto atd.)
Neper se,život ti dá do držky sám.
Ludek napsal:
Tak to vypadá na 3 motky nikoho jinýho jsem nesehnal když jsem vyslovil Qwert tak se nikomu do toho nechce prej určitě jezdíš jako p.ase tak příště musiš dávat na web jenom pěkný fotky a ne takový čunarny (utopená moto atd.)
To jsou všechno pomluvy,jak říká Tomelainen,už jezdíme jen turistiku..
Jak jsem slíbil bude to na pohodu..Takže jeden Tiger a ??
Tak kluci jsme doma.
Dnešní akci bych zhrnul takto:
Super OFFÍK kterej sem si moc užíval...tohle já moc rád! ;-) Už se těším na fotky.
Skvělá banda, tyhle kluky jistě jisto rád ještě někdy uvidím a zajezdímsi s němi!!! Nejlépe co nejdříve
Ale jak ten den hezky začal ,tak blbě skončil. Skvrna na dnešní akci byla havárie jednoho našeho kolegy. Odnesla to motorka a bohužel i jeho rameno.
Takže všem zůčasněným moc a moc děkuji a brzo snad na viděnou
Ahoj už jsem po večeři,předem chci poděkovat klukum z Moravy za zajištěni odvozu moto. a za celou dnešní akci škoda jen že jsem strávil 3hod. ve fakultní raději bych byl ve Stodolní doufám že to ještě letos dopadne a svezem se s váma
Neper se,život ti dá do držky sám.
Díky Nyjo,byli jste fajn,opět vás rádi uvidíme.Kolega se doufám brzo uzdraví a nezanevře na enduro i když bývá někdy trochu bolestivé.Ostatní fotky hodím až pokud bude kolega souhlasit..