Bylo super děkujem všem kteří se podíleli na přípravách.My jsme si s klukama ještě dnes přidali slušnou offroadovou vložku a kdo si myslí, že stromek je jen na asfalt by se možná divil kudy jsme jeli.
''
''
Upravil Marselus dne 18-09-2011 19:04
www.marselus.com
Výroba motodoplňků
Usporiadateľom jedno veľké ďakujem, bolo to opäť perfektne zorganizované nádherná akcia.
Ďakujeme a už sa tešíme na budúci rok.
Suzuki DL650 K8 matná čierna
Poslušně hlásím, že jsme dojeli v pořádku a už jsme doma
Zmokli jsme jen trošku na posledních pár kilometrech - jak jsem se přehoupl přes poslední kopec (Karel se odpojil chvíli před tím na Jablonec), oddělující liberecký nočník od zbytku Evropy, tak jako obvykle začalo pršet. Tato drobnost ale rozhodně nemohla pokazit radost z nádherného víkendu.
DĚKUJI!
Všem.
Ale přeci jen mám zvláštní poděkování po Preziho. Za takovou parádní akci si zaslouží alespoň písničku
[youtube]H0XciX1cXIY[/youtube]
A tady jsou nějaké obrázky
alespoň bude o dlouhých zimních večerech na co vzpomínat
Upravil buboGS dne 18-09-2011 19:10
BMW GS = stroj na radost
děcka, byla to pecka
krásný víkend, krásné počasí (nemůžu nenápadně nepřipomenout, kdo ho zařídil ) , moc fajn lidi a ještě k tomu výhra ! k víkendu opravdu není co dodat, organizátorovi včetně jeho rodiny patří obrovské dík a taky petrovi s renčou, kteří mají také své zásluhy a vždy jsem je na trase ráda viděla
a kupodivu jsem si to výborně (a možná i o to líp) užila bez foťáku, takže letos žádné foto
mňau
---------------------------------------------------------------------------------------
Člověk, který cestuje s touhou dozvědět se, směřuje přes všechny dálky hlavně k sobě samému. Jan Werich
Já nevím, co se tu všichni diví, že to bylo super. Ještě jsem nezažil, aby něco, co pořádal Prezi, nebylo dokonalé. Už to začíná být až stereotypní.
A teď vážně. Bylo to neskutečné. Super organizace, super trasa, perfektní počasí a úžasní lidé prostě super super super.
Velké poděkování od nás s Moňou patří Preziovcům a Petrovi s Renčou.
Díky moc a už se těšíme na další akci
Super akce, musím taky poděkovat Prezimu a všem ostatním kteří se na akci podíleli!!!
Cestu domů jsme se jestě trochu projeli a domů jsme to dnes měli 512 km se zastávkou ve Staré Bystřici na Orloj a taky jsme navštívili Osvětim... Kdo to měl dnes domů dál?
"Loď je v bezpečí, když je v přístavu - ale pro tento účel se lodi nestavějí." (J.A.Shedd) www.abe.unas.cz
daliss napsal:
Slíbil jsem Jenckovi, že to tu dám, tož to tu dávám
''
Vidíte tu radost a to nadšení
...a to na ní jenom seděl.Si představ,co by se dělo,kdyby se na ní i svezl.
"Ti, kdož se vzdají důležitých svobod, aby získali trochu bezpečí, si nezaslouží ani svobodu ani bezpečí." (Benjamin Franklin. 1759)
Také hlásím šťasný návrat dom.. najeto něco kolem 400 km zvejletil jsem si pak ještě okolí Slavkova a Brna a co hlavně nepadla na mě ani kapička vody až jsem se sám divil teď v noci..jen jsme dal motorku do garáže a dostal se domů někdo tam nahoře zatáhnul a cačalo doslova ch.... lulat:-)
No a k samotnému krásnému vejkendu.. Opravdu jak se tu všichni shodujem velké dík Prezimu a jeho rodinému kruhu + všem co se podíleli na realizaci o5 krásné akce!!
doma jsme skonstatoval že jsem nevyhrál s tím že to nevadí že mám aspoň důvod příště vyrazit zas:-) takže už teď se těším třebas na Jaro:-)
do týdne se pokusím dovalit pár fotek když už jsem si koupil ten foťák:-)
Upravil magoss dne 18-09-2011 22:15
Víte, já jsem jediný Pučmeloud na světě občane
Díky za skvělou akci...,jako vždy skvěle (i díky petrovi ) oraginozovaná.Jen to vítězství se nám vyhýbá tak nevím kolik uplatku je třeba dát
svoboda,svoboda názoru,svoboda myšlení je nezaplatitelné a nezpochybnitelné....
czunik napsal:
Díky za skvělou akci...,jako vždy skvěle (i díky petrovi ) oraginozovaná.Jen to vítězství se nám vyhýbá tak nevím kolik uplatku je třeba dát
Takže , i já se hlásím že jsem domů dorazil v pořádku. Děkuji pořadatelům za super akci. A všem ostatním za družnou zábavu.
Jen jsem se z toho družení ještě zbytek neděle spamatovával.
Těším se na vás na všechny zase příště.
My jsme s Magdou taky dojeli v pořádku, už včera, měli jsme to za humnama.
Akce skvělá, ve stanu se spalo dobře a musím pochválit i ty jmenovky, díky kterým jsem si zapamatoval pár nových lidí a s některýma se při zkoumání jejich (mnohdy vyměněných) jmen dobře pobavil.