Paráda, fotka dokáže naleštit motorku . Třeba já na ní mám bláto ještě z minulého podzimu .. No moc k smíchu to není vzhledem k tomu jak dlouho už sem doma.... Ale leštič teda nejsem....
Po MZ150, Aprilii Tuareg 600, BMW 650 F a paní TDM 850 vysněná černá KTM 950 Adventure
Spokojený Libor a jeho sobotní KTM "ADV ANTY GANG" garáž....no není to paráda!
Jinak skvělej den....super pokec a hromada srandy.
A Šárce velké dík za KnedVepřZelo, grilovačku a ostatní pochutiny.
Nyjo napsal:
Spokojený Libor a jeho sobotní KTM "ADV ANTY GANG" garáž....no není to paráda!
Jinak skvělej den....super pokec a hromada srandy.
A Šárce velké dík za KnedVepřZelo, grilovačku a ostatní pochutiny.
No joooo asi slabší oddíl a do STS Chvojkovice Brod mají daleko .... Ale jednou to třeba vyjde,stejnak s Barborkou počítám víc až po létě ale i tak enduru zdar ...
Víkend na chajdě u Mirka i pozdější dovča bez motorky tamtéž se docela vydařila. V sobotu nás (já a Olda) vyzvedl Qwert s Matym a na mou prosbu aby nás provezl hodně lehkým OFFem (kvůli mé indispozici co se kolene týče). Vyjížďka byla opravdu pohodová a pěknými místy. Jel jsem opatrně a Qwert vždy ochotně čekal - doufám že jsem se moc neloudal.. Za vyjížďku dodatečně děkujeme!
Ve středu později odpoledne jsem si vyzvedl seřízenou motorku a jsem o moc spokojenější. Ještě ji chci zkusit zítra při spíše zkušební než kochací vyjížďce se strejdou Oldou.. Ten má i fotky ze zmiňované projížďky s Qwertem a Matym.
Po MZ150, Aprilii Tuareg 600, BMW 650 F a paní TDM 850 vysněná černá KTM 950 Adventure
Ahoj všichni Dnes jsem po několika měsících zprovoznil endurko a rovnou odzkoušel (trochu to po tom dešti klouzalo) Takže se o víkendech rád přidám k nějaké pěkné off projížďce..
Milos6 přiložený následující obrázek:
No Milošku to je dobrá zpráva .... bohužel u mě je to tentokrát jasná volba a to že tento týden je supr sraz a to Lužany a ještě luxusní teploty kolem 30C to znamená hurá k vodě ale jen co už to nebude na koupaní tak mám hromadu tras a tak doufám že naju i lidi ... zatím zdar
Tak hlasím že plavecká sezona tím to víkendem skončila a budu se moct opět věnovat naplno Barborce a toulkám přírodou,tak že na příští víkend bych Vás mohl protáhnout na jednu rozhlednu kousek od Šumperka a nebo se rád podřídím někomu jinému,to zaleží jen a jen na na Vás .... Pár dalších tras mám už v záloze,tak jen domluvit dostatečné množství kusů a buřtíky sebou a hrrrr do sedel jooo a průzkumník je taky k mání,myslím samo že tu svou paní,to když se nám párkrát tak osvědčia to když se bahnem a mlazím prodírala ....
Upravil tornado33 dne 18-09-2016 12:13