Chtěl bych Vás provést terénem do Lanškrouna a kávu si klíďo můžeš dát u nás a pak můžem teprv vyrazit .... Jinak Skuhrov je krátký na přejezd od Ustí tak že jak jsem dal na mapku tu šipku "Start" tak je to hned za cedulí asi tak 300m po levé straně je tam kousek placu... tam se sejdem
Upravil tornado33 dne 25-09-2016 00:09
Koukám Štěpán a Miloš v pořádku dorazili a jsem rád že se vyjížďka líbila,však jsem utahán jak kotě .... Video taky bude ale až se k němu prokoušu,jooo a informace pro Oldu a Libora zní že buchty byli a bábovka taky ...
My jeli Hitlerovu dálnici a bylo to dost náročné. Já lehnul 3x, Olda myslím taky a jednou opravdu pořádně.. Video přidám jen s jeho souhlasem .
Fotky zde http://drivertoys...HI0001.jpg
Buchty by bodly, měl jsem ke kávě klobásu .
Po MZ150, Aprilii Tuareg 600, BMW 650 F a paní TDM 850 vysněná černá KTM 950 Adventure
Tak si to dejte s Oldou, ten už to má taky slušně nacvičený :-D. A pojízdnou motodílnu dělám já :-D..
Po MZ150, Aprilii Tuareg 600, BMW 650 F a paní TDM 850 vysněná černá KTM 950 Adventure
Libor 77 napsal:
Tak si to dejte s Oldou, ten už to má taky slušně nacvičený :-D. A pojízdnou motodílnu dělám já :-D..
No škoda že jsme se líp nedomluvily,jak říkáš motodílna se vždy hodí .... já mám jen základ,jelikož letos už jsem si snad smůlu vybral jak na předku tak na zadku .....
Jj, Liboroj by se to líbilo . Ale ten sjezd v 1:25 a motání někde v porostu bych přirovnal k těm těžkým pasážím. Určitě jste si to taky užili .