no ja pocitam s tim ze rano dorazim k motobaru, jak psal qwert. Ale priznam se ze bych rad po svatbe dorazil na libku nebo nejaky jiny ofik. Takze pokud tam bude po svatbe jeste jeden sraz, nemusim na svatbe delat ostudu a zucastnim se jen toho lesa :-)
skautik napsal:
no ja pocitam s tim ze rano dorazim k motobaru, jak psal qwert. Ale priznam se ze bych rad po svatbe dorazil na libku nebo nejaky jiny ofik. Takze pokud tam bude po svatbe jeste jeden sraz, nemusim na svatbe delat ostudu a zucastnim se jen toho lesa :-)
Tak já dnes trochu soft, teda alespoň zezačátku krásná suchá šotolinka a potom to to
''
''
''
Po asi půl hodinovém otáčením motorky jsem se vrátil.
Když jsem z toho vyjel a odpočíval, přijel nějaké stréc z Terou nebo jak se ta fréza jmenuje a zapad asi 10m dál než jsem se otáčel a tak půl hodiny s tím zápasil aby se z toho dostal.
S Rablenkou cestou necestou
pavelgs napsal:
Po návštěvě u ženícího se Rostě (kde jsme mu sežrali mimo jiného plnou mísu výborného uzeného ) a cestě na Ostravský hrad
''
jsme vyrazili do "Qwertova" . Občas se nám pletly pod kolama válející se Supertenerky (Kamile promiň,já musel )
''
..ale nakonec za pomocí okolostojících pobíječů much (i ty Tome promiň,ale já musel ) se podařilo usadit splašenou Yamahu správnou stranou k cestě.
''
....pak už jen parádní jízda,pohoda a výhledy.Nádherný den. Všem zúčastněným díky za pohodu a účast.
''
''
Hele tuto limuzínu jsem dneska se ženichem i nevěstou viděl jak dojeli k Hance,chudák řidič jak se tam pak musel s tím autem mezi motorkama točit jinak ženich si nahlas připíjel na motorkáře ale když jsem naněho volal aby nalel,tak se mu moc nechtělo
to si piš. jak to bude možné přidám se opět. Jen mi je divné, proč si ta motka myslí, že když kluci někde stojí bere to jako povel k odpočinku a snaží se ulehnout. Často jsem ji přemlouval ať si nelehá, ale občas se mi to nepodařilo
Každopádně jsem rád, že jsem se mohl přidat a že jste mě vzali. Brzdil jsem kluky snad jen málo Je to mnohem lepší než jezdit pořád sám. Taky se kouknout na druhou stranu bylo fajn. Znám to jen z té své jiho-západní.
Upravil skautik dne 18-03-2012 20:57
To vypadá jako na nějaké wellness akci.
"Ti, kdož se vzdají důležitých svobod, aby získali trochu bezpečí, si nezaslouží ani svobodu ani bezpečí." (Benjamin Franklin. 1759)
czunik napsal:
nezlobte se nedojedem...někdo nám otrávil hafany...
Co to čtu! Někteří lidé jsou ****!
Láďo, Kačko ...držte se!
díky...už to není tak zlý...hned jsem pořídil nového člena rodiny...kačka to nesla moc špatně. Ale už je to dobrý nové starosti...
svoboda,svoboda názoru,svoboda myšlení je nezaplatitelné a nezpochybnitelné....