Rád jsem ti oplatil návštěvy. Děkuju za pohoštění a pokec, bylo to fajn ! Dnes mi to nevyšlo časově. Ale s kolegou Honzou se učím základní techniku s motorkou, takovou "Enduro školku". Věděl že mi to moc nejde, ale že dělám tolik věcí blbě... A teď o nich moc přemýšlím a stejně to pořád není ono.. Chce to více trénovat a dostat vše pod kůži
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=I8aDS63ItFs[/youtube]
Upravil Libor 77 dne 16-10-2016 13:55
Po MZ150, Aprilii Tuareg 600, BMW 650 F a paní TDM 850 vysněná černá KTM 950 Adventure
Já jsem byl na Krocanovi... před chvílí jsem se vrátil domů. Parádní akce, skvělá vyjížďka, spousta bláta, úžasný výjezdy...plus príma zábava a jídlo, mínus blinkr, zrcátko a lešení
...kdo se ráno nestydí, ten se večer nebavil...
Tak konečně doma .... ještě jsem se stavoval za kámošem,vyjížďka rychlá a díky Milošovi i hezký výjezd .... foto bude ale video dnes nééé jlikož já hlava děravá zapoměl kartu do kamerky .....holt asi staří se hlásí
Stepan_enduro napsal:
Já jsem byl na Krocanovi... před chvílí jsem se vrátil domů. Parádní akce, skvělá vyjížďka, spousta bláta, úžasný výjezdy...plus príma zábava a jídlo, mínus blinkr, zrcátko a lešení
Ahááá,tak vono si to někde cpe břich krocanem...tak to jóóó
No hlavně že to neodneslo něco horšího nebo Ty....
Libor 77 napsal:
Rád jsem ti oplatil návštěvy. Děkuju za pohoštění a pokec, bylo to fajn ! Dnes mi to nevyšlo časově. Ale s kolegou Honzou se učím základní techniku s motorkou, takovou "Enduro školku". Věděl že mi to moc nejde, ale že dělám tolik věcí blbě... A teď o nich moc přemýšlím a stejně to pořád není ono.. Chce to více trénovat a dostat vše pod kůži
Libore až zas budeš plánovat nějaké lekce "Enduro školky" tak řekni rád se přidám,jelikož jsem ještě větší amatér jak ty
Krocan , to je drsná akce.... Petře nic si z toho nedělej, já ji zapomněl včera... A enduroškolku jsem si dnes udělal sám abych si vše dal do podvědomí. Není problém, dám vědět. Jen musím najít jiná místa, asi začnu být neoblíbený .
Nedělej si ze mě srandu strejdo... Nejde mi to, jsem jen ve školce, vy už máte za sebou maturitu...!
Po MZ150, Aprilii Tuareg 600, BMW 650 F a paní TDM 850 vysněná černá KTM 950 Adventure
To se poddá.
Základy máš v malíku a zbytek přijde.
Jenom to nechce nad tím moc přemýšlet...pak to půjde.
LC8 950 Adventure eSsss GO!!!!! Skáču dobře, skáču rád
Stepan_enduro napsal:
Jsem rád že Ti krocan chutnal ale ty mínusy u tebe,to znamaná u mě asi i zlomeninu ..... doufám že tvá praxe v oboru na akci nebyla třeba
Tak odezva na umělecké foto žádná .... tak tedy,hola,hola,vikend pomalu do endurové stopy zase volá .... sobota u mě je ve znamení endura ale na čumendu něco okoukat u profíku a to zde www.sikland.cz/o-...en-2016-78 na neděli bych to viděl si to zkusit na vlastní kůži a tak kdo se přidá .....
Petře fotka jako ode mě , takže luxusní ! A pokud nebude žádná divočina, spíše naopak, tak bych to zkusil i já.....