Mel jsem z vyjizdky strach,ale dal jsem to bez padu a to me moc tesi . Blativy usek v kopecku mi teda zabrat dal a misty mi prislo,ze mam pichle gumy.. Uz vim co znamena veta "jdem se sklouznout" . Domu jsem jel lesem,useky ktere znam me docela sly.. Prijemne unaven a konecne jiz najeden . Diky mlze nebyly takova panoramata jako byvalo zvykem,ale pekne byly i tak .
Po MZ150, Aprilii Tuareg 600, BMW 650 F a paní TDM 850 vysněná černá KTM 950 Adventure
Vyjížďka byla fajn, škoda že jsem ji musel zkrátit.
Tornádo: tablet funguje v pohodě, jako navigace vyzkoušen mockrát v autě i na motorce, jenom v Chorvatsku se za oknem přehřál, stačilo ho zakrýt a pak už dobrý. Dnes jsem poprvé neměl připojenou nabíječku a výdrž baterie by byla asi 4-5 hodin při plným podsvícení...Lenovo TAB 2 A7 30HC
...kdo se ráno nestydí, ten se večer nebavil...
Pěkný chlapáci vypadá to že budu muset obout na špunty abych mohl vyjet s váma a nějaké to kilo po tomto víkendu vypotit
Medved 77 přiložený následující obrázek:
Jo jo....v létě když je vedro ,tak člověk sem tam slupne za jízdy nějakou tu mušku a jinou lítající havět.
Bohužel včera krom bahna nelítalo vůbec nic!
Medvedě...nejlepší kamaráde kdy se mám stavit pro jaterničku...
LC8 950 Adventure eSsss GO!!!!! Skáču dobře, skáču rád
Nyjo napsal:
Jo jo....v létě když je vedro ,tak člověk sem tam slupne za jízdy nějakou tu mušku a jinou lítající havět.
Bohužel včera krom bahna nelítalo vůbec nic!
Medvedě...nejlepší kamaráde kdy se mám stavit pro jaterničku...
Nesouhlasim.. Na to ze byla relativne kosa a na muj vkus litalo hmyzu az moc. Zavrena helma se mlzila,otevrena me prave krmila jen tou haveti a vetvema..
A na toho nejlepsiho kamarada nezarlim,neboj .
Po MZ150, Aprilii Tuareg 600, BMW 650 F a paní TDM 850 vysněná černá KTM 950 Adventure
Tak já bohužel nic..... opět mě zachvátil Moribundus...
Holt jsem to úplně nedoléčil a v neděli jsem neodolal.
Ale i tak ta nedělní projíždka za to stála!
Upravil Niyo dne 26-10-2016 20:55
LC8 950 Adventure eSsss GO!!!!! Skáču dobře, skáču rád
Nyjo napsal:
Tak já bohužel nic..... opět mě zachvátil Moribundus...
Holt jsem to úplně nedoléčil a v neděli jsem neodolal.
Ale i tak ta nedělní projíždka za to stála!
Tak to je smůla že zas marodíš,ale bude dlouhé volno tak se řádně v teple domova kurýruj a aspoň se v klidu na další bahnění psychycky připravuj ... Jinak brzké uzdravení .... přeji
Milos6 napsal:
Ahoj ahoj,já mohu pouze v neděli....
V neděli vyjedu určitě taky,mám v plánu si poslední dny endura řádně vychutnat,než se nadějem může brzo ta naše vesnička středisková sněhem až po kolena zapadat ....
Ja bych to v patek prubnul ,ale kdyz na me budes mit ohledy ! Taky zalezi na pocasi .
Jasně že dám ohled,vždyť vím že mít berle je hned .... Dáme jen nějakou jednoduchou trasu,neboj .... a chceš něco u nás a nebo dáme směr např. Hradecko nebo průzkum směr Týniště ....
Upravil tornado33 dne 27-10-2016 16:39
Jedna z možností trasy jsem Ti Libore poslal do SZ .... jinak bych vyrazil nejpozději v těch 12h z UO a sváču sebou,nebo romantika u ohýnku cestou .... zaleží na domluvě
Upravil tornado33 dne 27-10-2016 20:35