Jak jsme byli s Milošem na enduru v Šiklově mlýnu,tak zde je video co natočil kámoš co ten závod jel .... ja jen aby Miloš věděl do čeho příští rok jde .... Joo a jinak jsem se na trati našel i zbytek týmu jako Verču,Aničku i Miloška ....
Pocasi neni uplne ruzovy,ale na enduro dobry. Pojedu nakonec sam,dal bych jen neco lehciho a jen na chvili. Sraz tedy kolem jedne na benzince v UO .
Upravil Libor 77 dne 28-10-2016 11:32
Po MZ150, Aprilii Tuareg 600, BMW 650 F a paní TDM 850 vysněná černá KTM 950 Adventure
tornado33 napsal:
Jak jsme byli s Milošem na enduru v Šiklově mlýnu,tak zde je video co natočil kámoš co ten závod jel .... ja jen aby Miloš věděl do čeho příští rok jde .... Joo a jinak jsem se na trati našel i zbytek týmu jako Verču,Aničku i Miloška ....
Nakonec jsme jeli jen s Petrem a bylo to luxusní ! Úplně jsem si to dnes užíval a chvílema mě Petr dokonce brzdil . Den byl bohužel krátký, nebo já vyjel pozdě a nestihli jsme celou trať. I tak to bylo tak akorád - zaparkoval jsem a začalo pršet .
Po MZ150, Aprilii Tuareg 600, BMW 650 F a paní TDM 850 vysněná černá KTM 950 Adventure
Libor 77 napsal:
Pocasi neni uplne ruzovy,ale na enduro dobry. Pojedu nakonec sam,dal bych jen neco lehciho a jen na chvili. Sraz tedy kolem jedne na benzince v UO .
Škoda, žes to nenapsal jako nový příspěvek, ale jenom upravil starý, ve kterým jsi dnešek odpískal...bych se přidal...tak příště
...kdo se ráno nestydí, ten se večer nebavil...
Jak říká strejda Libor,užili jsme si to víc jak dost .... to že jsem ho brzdil to mě mrzí asi holt lepší oddíl,že by STS Dobrouč .... no každopádně jsme celí a to se taky počítá,lepší jak slyšet ženu která nademnou lanemtuje a zlomenou nohu vyčíta ....
Libor 77 napsal:
Škoda, žes to nenapsal jako nový příspěvek, ale jenom upravil starý, ve kterým jsi dnešek odpískal...bych se přidal...tak příště
To že pojede sám asi Libor myslel na mě,měl jed původně ještě jeho známí a ja jsem dnes spal jak dudek a na net jsem se nedostal ale jelikož jsme se domlouvali po telefonu tak jsem věděl že na 100% se pojede .... škoda že jsi nejel kámo
Gáblík musí bejt, viď Oldo ?
Štěpáne vylezlo slunce zrovna když jsem telefonoval s Petrem a tak jsem se nechal ukecat . Stejně by ses nudil. Ale vzpomněli jsme si na tebe - jeden sjezd jsme se báli prubnout a hned padlo tvoje jméno .
Jen takovej návrh - že by se v neděli vyjelo v deset a dojeli jsme to celé co včera? Petr už to zná, jelo by se trochu rychleji.. Jen návrh!!!
Upravil Libor 77 dne 29-10-2016 10:16
Volal mi kolega z Letohradu, koupil někdy v týdnu KLR (?), že by se jel i s dalším kolegou (KTM Adventure, nevím jestli 950/990). Jsou pro polní a lesní cesty, šotoliny, nic těžkýho.. Pokud by se jelo kolem poledního, nebo v jednu z UO, přidali by se...!
Potřebuju do večera vyjádření, co kdo kdy kde a v kolik...
Není to trochu pozdě... vzhledem ke změně času... jinak těžší pasáže lze objíždět a zase se někde sejít
...kdo se ráno nestydí, ten se večer nebavil...
Však je to o domluvě, když to bude v 11, tak vyjedem v 11 . Na posun času jsem zapomněl..... Jasné, dá se to objet, ale včera jsme po asfaltu najezdili tolik, že bych to ušel pěšky a právě tím byla vyjížďka parádní. Záleží kdo se sejde a co budete chtět jet, vždycky se nějak domluvíme .
Tak zde je mé vyjádření na téma trasy a času,klidně můžem dát to co jsme s Liborem včera nestihli,možná by to bylo i vhodnější s ohledem na nové kolegy so se seznamují s endurem .... jeli bychom na pohodu,cesty jsou sice lehké ale o to přece až zas tolik nejde,základ je se projed,můžem klidně vzít buřty a na jednom místě co se Liborovi moc líbilo dát něco do bříška aby zas nějaký lidi nepadali hlady na hubu .... Tak a co se týká času tak nejpozději bych vyjel z UO v 11h možná by ani nebylo na škodu vyjed už 10.30h .... to je můj návrh s ohledemna posun času
Upravil tornado33 dne 29-10-2016 16:13
Stepan_enduro napsal:
Není to trochu pozdě... vzhledem ke změně času... jinak těžší pasáže lze objíždět a zase se někde sejít
Svatá pravda doktore
Tak to vypadá že pojedu sám kolem Chocně....našel jsem tady pár krásných výjezdů a úzkých enduro cestiček
Neboj těžší pasáže si necháme na zimní čas a neboj že si ještě výjezdú a bahna neužiješ zas .... Ale chápu že s tvojí motorkou to pro tebe začíná být s náma nuda ...