Já myslím že by to mělo být v 10.30h aspoň se tak předběžně Libor domlouval s klukama z Letohradu .... jinak jak jsem Ti Štěpáne posílal trasu tak konec je na rozhledně a určitě by tam měl být výjezd přímo na ní a mi méně zdatní to pojeden po vrstevnícíh a ty s Milošem si to můžeš dát přímo ...
PS:Nehledě že když koukneš na trasu je tam možnost výjezdu víc,mi můžem jed rovně a vy si to dáte oklikou a navrchu se setkáme,kopec tam je neboj
Upravil tornado33 dne 29-10-2016 22:36
Čas a místo odjezdu jsem tedy Letohradským potvrdil . Koláčky necháme ke kávě a tu by jsme mohli dát na místě k tomu určeném - uprostřed jedné louky . Asi vezmu termosku a vy si vemte nějaký hrníčky .
Upravil Libor 77 dne 30-10-2016 08:45
Po MZ150, Aprilii Tuareg 600, BMW 650 F a paní TDM 850 vysněná černá KTM 950 Adventure
Dnešní den ještě předčil pátek. Dali jsme celou trasu a tak nějak víc jsem si to užíval. Neskutečný co ta motorka dokáže - po louce upaluje i 120 a jako by jela po asfaltu . Jo hůř se ta lokomotiva pak zastavuje, ale kolize nebyla, jsem spokojen, ne spíš šťasten !
Děkuji za super den ! Najeli jsme asi 140 km, převážně v terénu .
Po MZ150, Aprilii Tuareg 600, BMW 650 F a paní TDM 850 vysněná černá KTM 950 Adventure
Jak říká strejda Libor,dnešní den supr,počasí vyšlo skvěle,káva a koláčky taky byli,dokonce i hlad díky výbornému obědu na trase se nedostavil,tak bych to viděl dnes za plný počet bodů .... tak že za mě 10b
Upravil tornado33 dne 30-10-2016 18:49
tornado33 napsal:
Jak říká strejda Libor,dnešní den supr,počasí vyšlo skvěle,káva a koláčky taky byli,dokonce i hlad díky výbornému obědu na trase se nedostavil,tak bych to viděl dnes za plný počet bodů .... tak že za mě 10b
Asi tak - u mě taky za deset! Minule jsem si myslel že už to lepší bejt nemůže . Ti co dnes nejeli o moc přišli ..!
No pěkný.... vidím, že jste si to beze mně hezky užili.
Ale šulínci....moc se neradujte ...příště už snad budu zdravej a pojedu taky.
A mám novej drapáček....tak víte co vás za trest čeká... LC8 950 Adventure eSsss GO!!!!! Skáču dobře, skáču rád
Nyjo napsal:
No pěkný.... vidím, že jste si to beze mně hezky užili.
Ale šulínci....moc se neradujte ...příště už snad budu zdravej a pojedu taky.
A mám novej drapáček....tak víte co vás za trest čeká...
Ale strejdo nevyhrožuj... Všichni jsme svorně odhlasovali, že budeš jezdit na chvostu a tam si hrabej jak chceš . Petr aspoň bude vědět, že když dojedeš ty, tak jsou všichni na místě taky. Nechávat na konci neumětela jako jsem já není moc dobrá volba.
Takže asi tak.. Jo a gáblík neměl chybu .
Libore, jakej neumětel...vodíš tu lokomotivu moc pěkně a to jak jsi zrychlil mě docela překvapilo...a nažrat bláta jsem od tebe taky dneska párkrát dostal
...kdo se ráno nestydí, ten se večer nebavil...
Pochvala od Štěpána , no páni, tak toho si vážím! Se budu červenat... . To bláto si nemusíme vyčítat, to jsem okoukal od vás !
Petře s tím videem ti pomůžu, jak jsem slíbil! Buď se vetřu na pár hodin k vám a nebo si odvezu vše i s compem a dám to ve volných chvílích do kupy doma. Stejně dopoledne nemám co na práci..
Pokud máš vše připravené, můžu se pro to i otočit ještě teď .
Upravil Libor 77 dne 31-10-2016 18:50