tornado33 napsal:
Ja myslím že má na to úplně v pohodě,měl jsi ho vidět minule .... kaňoura jednoho .... uvidíme jak to uvidí on ale já bych to viděl že může dělat i vůdce smečky
Protože umím dobře vrčet? Nejedu, nemám trasu v SZ vrrrrrrrrr
Po MZ150, Aprilii Tuareg 600, BMW 650 F a paní TDM 850 vysněná černá KTM 950 Adventure
Ráno bazén, odpoledne mě vytáhli sousedi na procházku.. Na kopcích bylo nádherně až na sluneční brýle... Zbytky sněhu roztály, bláta jen maličko. Udělal jsem něco pro své zdraví, ale trochu taky lituju že jsem nevyjel.
Dám si kafe a těším se na fotky i video .
Po MZ150, Aprilii Tuareg 600, BMW 650 F a paní TDM 850 vysněná černá KTM 950 Adventure
Libore, škoda, že si nejel. Vyjížďka sice kratší, ale o to pěknější . Bláto lehce promrzlý, nemazalo a nelepilo se na gumy, a skoro neklouzalo. Zakončení na Andrláku gulášem
Stepan_enduro přiložený následující obrázek:
[145.39Kb]
Upravil Stepan_enduro dne 13-11-2016 17:48
...kdo se ráno nestydí, ten se večer nebavil...
No dnes luxus,tim že bohužel nejel Libor ... dali jsme trošku těžší variantu a našli pár výjezdů co stali fakt za to a cesty sice trošku bahnité ale lehce zmrzlé,tak že fakt jedna báseň .... Jinak pohoda,klídeček,Štěpám cigárko a nazávěr skvělí dlabanec na Andrláku,kde jsme si dali dobrůtku v podobě bramboráčku a gulášě z husích srdíček .... mňam
Zde plné video na téma jednoho výjezdu,na konec nám ještě kousek scházel ale ja už toho měl dost a jako slabší kus,musel jsem si dát malou přestávku ...
tornado33 napsal:
Zde plné video na téma jednoho výjezdu,na konec nám ještě kousek scházel ale ja už toho měl dost a jako slabší kus,musel jsem si dát malou přestávku ...