ja umyval v nedeli po nejakem tom mesici ale nema to cenu. Nestihl jsem se nikomu pochlubit jak to mam krasne a uz je to zase cele hnede :-)
na Doroťance, jsem si pripadal jako prase. Protoze GS800 bylo proti te me potvore, nejake ciste O Qwertove Kacence ani nemluvim
Upravil skautik dne 02-05-2012 09:17
Lainen napsal:
Ty vole! Skautíku super záběry z té kyvky
No a celé video velmi povedené, i bych tě podezíral že si to udělal schválně
Nebyl to náhodou tvůj oblíbený brod?
brod to byl za zeleznym mostem, co uplaval a uz je zpet Jenze ja tama nikdy nejel, tak jsem netusil, ze tam ten brod je no ma chyba, mel jsem si ho nejdriv projit.
Kazdopadne, byl jsem tam v te vode asi pul hodiny nez jsem to dostal ven. Vytahal jsem tak metrak kameni, takze ted uz to pujde projet s prstem v nose
Upravil skautik dne 02-05-2012 09:25
qwert napsal:
Tos udělal chybu že ses neozval,dnes jsem kluky vzal do tzv.levého qwertlandu..
Koukám, že jsem udělal chybu.. Tam bych se rad taky někdy podíval. To je někde okolo Hradu? podle těch kopců... Jenže já opět vyjížděl až asi o pul třetí a to už by jste mě měli vážně za iidiiota, kterej se zase ozýva dost pozdě a musej na něj někde čekat
Upravil skautik dne 02-05-2012 09:24
Lainen napsal:
Ty vole! Skautíku super záběry z té kyvky
No a celé video velmi povedené, i bych tě podezíral že si to udělal schválně
Nebyl to náhodou tvůj oblíbený brod?
brod to byl za zeleznym mostem, co uplaval a uz je zpet Jenze ja tama nikdy nejel, tak jsem netusil, ze tam ten brod je no ma chyba, mel jsem si ho nejdriv projit.
Kazdopadne, byl jsem tam v te vode asi pul hodiny nez jsem to dostal ven. Vytahal jsem tak metrak kameni, takze ted uz to pujde projet s prstem v nose
Vím moc dobře který je to brod,nejsi sám koho vytrestal,zejména Tom ho miluje..
''
Lainen napsal:
jste se na mně domluvili nebo co? Chlapci máme endura, neplette si to s čoprama vy mydlinky...
Jo a k tomu brodu, to není ten svińa brod co ho nemám rád. Todle je nějaký ještě větší svińa...
Tak to bude na stopro tenhle Upadnout na šutrech není žádný kumšt.Ovšem lísknout sebou na rovné ploše,to chce nadání od pánaboha
''
Upravil xx4 dne 02-05-2012 16:04
"Ti, kdož se vzdají důležitých svobod, aby získali trochu bezpečí, si nezaslouží ani svobodu ani bezpečí." (Benjamin Franklin. 1759)
Lainen napsal:
Není pravda! Umýval jsem motorku, nesnesu ji špinavou, to je o mně známo...
Tak to nepřekrucuj...
Máš to marný.Máš to marný.Máš to marný. Stal jsi se držitelem prvenství.
"Ti, kdož se vzdají důležitých svobod, aby získali trochu bezpečí, si nezaslouží ani svobodu ani bezpečí." (Benjamin Franklin. 1759)
jinak k tomu záběru, ja spěchal rychle zvednout motorku, pac jsem zrovna neměl tu kameru ve vodotěsným krytu, ale příště už jezdím jen s ním a nechám to pod vodou dost dlouho, aby mi to natočilo i nějaký rybičky
Je to šotolina, ale jedeš tam přes oboru a když tam potkáš turisty, vraždí tě pohledem.
Já občas jedu po druhé straně řeky, vyjedu pak v podhradí... Ta je mín frekventovaná turisty. Jsou tam i různé odbočky co tě dovedou do okloních vesnic. Parádní šotoliny a malé brody.
Lainen napsal:
Je to šotolina, ale jedeš tam přes oboru a když tam potkáš turisty, vraždí tě pohledem.
Já občas jedu po druhé straně řeky, vyjedu pak v podhradí... Ta je mín frekventovaná turisty. Jsou tam i různé odbočky co tě dovedou do okloních vesnic. Parádní šotoliny a malé brody.
Mohl by jsi nahodit tu druhou trasu do google mapy? dík