Nedráždit... pořád ležim v inzerátech a přemejšlim jestli pro mne má druhá motorka význam nebo by stála jen v garáži jako Smrk...
Bvízka se k bvízce naklání
Strom a ktm . Je vidět ,že i se stromkem se dá v lehčím terénu blbnout
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dscPtpWMY1I&feature=player_embedded#![/youtube]
www.marselus.com
Výroba motodoplňků
Marselus napsal:
Strom a ktm . Je vidět ,že i se stromkem se dá v lehčím terénu blbnout
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dscPtpWMY1I&feature=player_embedded#![/youtube]
proč má na té KTemě světlo z hornícké přilby|?|?
Upravil czunik dne 28-03-2012 11:28
svoboda,svoboda názoru,svoboda myšlení je nezaplatitelné a nezpochybnitelné....
motoblb napsal:
Čuňajz však to kočíruje štajger z LAZU si ho nepoznal?
tak to už chápu až to přečtou kluci jsme mrtví...
Myslím ,že kluci si spíš video užili a hlavně se těm dvěma mrštným motorkám v terénu nepletla žádná velká brambora.
www.marselus.com
Výroba motodoplňků
motoblb napsal:
Čuňajz však to kočíruje štajger z LAZU si ho nepoznal?
tak to už chápu až to přečtou kluci jsme mrtví...
Myslím ,že kluci si spíš video užili a hlavně se těm dvěma mrštným motorkám v terénu nepletla žádná velká brambora.
O tom nepochybujiale pusť si to ještě jednou,zavři oči a poslouchej ty zvuky při dopadu nejde nepoznat stromaPS:S hydraulickou rovnačku na kola jsem už pracoval
www.motodilyhavirov.cz
Radek - tenhle !terén" je hlavně o srdci a o tom co člověk motorce dopřeje - toh se dá jet i s čopříkem pokud na ot máš náturu
ale na dlouhozvihovém enduru s dobrýma gumama si to víc užiješ
------------------------------------------
Kač Kač 950 2004 - už je pryč
Kač Kač 690 2009
Já Stromka měl a když se nešetří tak toho zvládne v terénu docela hodně, ale má prostě svoje limity se světlou výškou a menšími zdvihy.
Musí se na něm přemýšlet a trochu tomu podvozku pomáhat, nesmí se moc spoléhat na to že si to přebere sám. Nemůže se na něm jet díra nedíra furt plnej.
U Stroma je perfektní cena vs. výkon,spolehlivost a spotřeba. Když toto má majitel napaměti nemůže být nic jiného než být spokojený.
Upravil lobo6 dne 05-06-2012 16:54
Jsem absolutně spokojenej. Zatím se se Stromkem poznáváme. Řidičák mám měsíc a najel jsem na tom zatím jenom něco přes 2000km. Už teď mě ale fascinuje co s tím projedu při mej nezkušenosti. Hlavně mě baví že pak vyjedu na silnici a jede to stejně dobře.
Jedinej komu ten výlet nesed byl kamarád na GSu kterej to položil. Chyba teda nebude až tak v motorce jako v tom že jeli ve dvou. :-)
radekdomin napsal:
Jsem absolutně spokojenej. Zatím se se Stromkem poznáváme. Řidičák mám měsíc a najel jsem na tom zatím jenom něco přes 2000km. Už teď mě ale fascinuje co s tím projedu při mej nezkušenosti. Hlavně mě baví že pak vyjedu na silnici a jede to stejně dobře.
Jedinej komu ten výlet nesed byl kamarád na GSu kterej to položil. Chyba teda nebude až tak v motorce jako v tom že jeli ve dvou. :-)
[youtube]M7ou17ziodQ[/youtube]
Tak se na to koukni ještě jednou kamarád je ...................nejistý celou dobu má svěšené haksny asi těžké boty
www.motodilyhavirov.cz