Jo jo Peťko..takovejch nás tady bude určitě víc
No a příští rok mám v plánu se tam k vám podívat častějc....klidně i na víkend když mě Mireček vezme k sobě na chajdu
Upravil Niyo dne 30-12-2016 19:26
LC8 950 Adventure eSsss GO!!!!! Skáču dobře, skáču rád
Tak jak říká pan Olda .... Je zas konec roku a tak je načase popřát té endurové bandě cvoků,tak tedy vše nej,hodně zdraví a ať vás dál prašné a bahnité cesty baví,ať mají všichni dobrou náladu a běžné starosti ať hodí za hlavu,to když na svého miláčka prdelku posadí tak je jasný že to všem duši vždy pohladí ...
PS: Dnes je u nás -7C ale to neva i tak nachvilku vytáhnu Barborku a zakončím tak tento rok,vždyť jsem přece motorkářský cvok ....
Upravil tornado33 dne 31-12-2016 10:47
Moc pěkný Petře...Taky jsem se chtěl dneska projet, ale noční byla příliš náročná....
Jinak, taky všem přeju všechno nejlepší do nového roku a hodně šťastných kilometrů nebo motohodin(Miloši)... Doufám v mnoho společných vyjížděk.... Těším se na vás v příštím roce, přátelé
...kdo se ráno nestydí, ten se večer nebavil...
BRRRRRR....Jen to vidím a je mi zima...No nic přiložíme do kanem a dáme svařáček....Ale jste machři a šílenci , dost dobrý. Fandím takovým v uvozovkách bláznům.
Medvěde....že tě to pořád ještě baví
Tobě se ten německý malotraktor nemůže přehřejvat, když s ní jezdíš jenom klobouk styl...
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=TkSJ0BzjCnE[/youtube]
Upravil Niyo dne 07-01-2017 11:02
LC8 950 Adventure eSsss GO!!!!! Skáču dobře, skáču rád
Jak říká medvěd,dnes by to šlo .... já jen zhruba 12km ale popravdě byl to boj,sněhu jak sviňa a mráz jak na sibiři .... Ven by člověk nevyjel ale ja měl důvod a to je tento .....
''
''
Náhoda tomu chtěla že jí prodával kolega motorkář hned za Lančem a tak jsem to vzal přez les ale byl to boj .... jsem rád že jsem neumrznul brrrr ale svářák to spravil