Brian1986 napsal:
tornado33: to je ta které chyběly ty budíky?
Jooo budíky jsou ale nutno předělat upevnění,jelikož origo uchycení přišlo k urazu .... lépe řečeno už mám dojednaný jiný po jednom DRku .... tak že vše bude brzo v cajku .... je to babička ale postupně dám do kupy,lepší jak občas trápit Barborku a řádně si užít enduro plnými doušky s lehkonohým klasickým DRkem ...
Tak víkend se nám blíží a zima je čím dál tím větší .... já jen si dělám průzkum jestli se Štěpám čí Miloš zůčastmí akce ve Svitavech,to abych paní domácí dal info kolik má napéct buchet .... bude sice třeskutá zima ale na enduru je vždy přece prima .....
Upravil tornado33 dne 19-01-2017 17:24
tornado33 napsal:
Tak víkend se nám blíží a zima je čím dál tím větší .... já jen si dělám průzkum jestli se Štěpám čí Miloš zůčastmí akce ve Svitavech,to abych paní domácí dal info kolik má napéct buchet .... bude sice třeskutá zima ale na enduru je vždy přece prima .....
Ahoj,já to bohužel vzdávám.Takhle nízké teploty už nedávám...
Parádní akce... Počasí taky vyšlo, fakt mě překvapila 1190, jak se hezky vodí...
Jediný co mě bylo divný, že jsem byl asi sám, kdo tam přijel na motorce...
Upravil Stepan_enduro dne 21-01-2017 15:33
...kdo se ráno nestydí, ten se večer nebavil...
Tak dnešní den se vydařil a Štěpán si skvěle zařádil .... Popravně klobouk dolů chlape,jelikož jako jediný borec přijel na motorce a tak mu držím palce aby dojel na pohodu domů a hlavně to neodmarodil jelikož zima,je zima .... Jinak ja jsem nakonec nejezdil,jelikož to nebylo to pravé ořechové a výjezdy se prakticky nejezdily ....jinak skvělá akce a pořadatelům velký dík
Co bych pro tebe Štěpánku neudělal a má drahá polovička je za pochvalu blahem bez sebe ... jsme rádi že jsi v pořádku dojel ...
Upravil tornado33 dne 21-01-2017 17:30
Tak jsem to nevydržel a musel jsem znovu vyrazit na bílé pláně, když bylo tak krásně https://www.youtu...w&t=2s
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=tdv9Q9kqmjw[/youtube]
Upravil midaR dne 01-02-2017 19:55
Pěkný video a pěkně si to na ní dáváš! Já se taky byl projet a krom jiných i na té tvojí. Hezky moc včera nebylo :-), na tvém videu vypadá počasí daleko přívětivěji než včera u nás..
Libor 77 přiložený následující obrázek:
[96.41Kb]
Po MZ150, Aprilii Tuareg 600, BMW 650 F a paní TDM 850 vysněná černá KTM 950 Adventure