Tak to budem muset něco brzo spáchat a pak až do nebe radosti skákat .... Hopky,hopky,hop,kdo z vás řekne že je endurový cvok ....
Upravil tornado33 dne 21-02-2017 18:45
Tak jsem byl před chvílí poprvé provětrat větráka ve sněhu ,těsně před soumrakem a byl to teda docela boj i když vepředu slušné TKC 80 a vzadu E-09. Je to asi těžký na předek, tak to moc dobře nevede a pořád uklouzává. A nebo mám obě ruce levý, nikdy jsem ve sněhu nejezdil.
Chtěl jsem dát fotky ,ale kde se sakra přidávají ? Dole jsou jen nějaké ikonky ale ty vkládají html odkaz (dělám na macbooku). Poradíte ?
Nejdřiv musíš dát na web fotky a to třeba zde http://www.jpeg.cz a pak zkopíruješ vygenerovaný odkaz a to tak klikneš na ikonu obrázku a vložíš odkaz a je to ....
Upravil tornado33 dne 21-02-2017 20:19
martin81 napsal:
Byl jsem na otočku doma a okolo Holich už sníh moc není. Doufám, že budu mít čas něco podniknout a vyrazit někam na projížďku....Ve sněhu to není ono
Jinak jsem se chtěl pochlubit že jsem se doma v zimě neflákal a že mám pro vás bando už 14 nových tras na tuto sezonu co zahrnují rozhledny,zříceniny,hrady,MX tratě nějaké pískovny a lomy .... tak že už aby jen bylo slušně a aby vás vaše drahé polovičky za vzorné zimní chování pustily ven ....
martin81 napsal:
Byl jsem na otočku doma a okolo Holich už sníh moc není. Doufám, že budu mít čas něco podniknout a vyrazit někam na projížďku....Ve sněhu to není ono
tornado33 napsal:
Jinak jsem se chtěl pochlubit že jsem se doma v zimě neflákal a že mám pro vás bando už 14 nových tras na tuto sezonu co zahrnují rozhledny,zříceniny,hrady,MX tratě nějaké pískovny a lomy .... tak že už aby jen bylo slušně a aby vás vaše drahé polovičky za vzorné zimní chování pustily ven ....
Takže by se nějaká trasa dala o víkendu spáchat? když to bude v okolí Ústí nO? I když to ale bude všude asi dost podmáčený.... Ale stejně tím myslím Cenduro trasa ne Enduro bahno :-) (mám Freewinda)
Upravil Bodlinajb dne 22-02-2017 11:20
Tak koukám na předpověď a zatím na sobotu hlasí polojasno a 5C .... tak kolik se najde bláznů jelikož po sněhu prakticky ani památka .... pro rozjetí jen hlinitopísečíté cesty a pohoda klídek ....
Upravil tornado33 dne 23-02-2017 20:03
tornado33 napsal:
Tak koukám na předpověď a zatím na sobotu hlasí polojasno a 5C .... tak kolik se najde bláznů jelikož po sněhu prakticky ani památka .... pro rozjetí jen hlinitopísečíté cesty a pohoda klídek ....
Tak pokud to nebude úplně enduro bahno, tak se hlásím.
Jj Freewind je asi výmluva , pro nedostatek šikovnosti. 😀
Tak se nám seznam pomalu plní .... Navrhuji vyrazit dřív,třeba v 12h z UO aspoň za mě proto že navečer jdu na koncert kapel jako Komunální odpad,Alkehol,Morčata na útěku .... tak bych chtěl být třeba po 16.30h doma ....