Já jsem si byl dneska taky udělat opáčko trochu více na rozblácený cestě abych pořád nepadal 😀 Jeste sobotu nevím, práce , ples atd. Máš nějakou motivaci třeba nějaká pěkná trasa do pískovny ?
Zatím nebudu nic slibovat,uvidíme kolik lidí se sejde a plán zas upravíme podle učastníků zajezdu .... zatím hlasí pátek a sobota hezky a na neděli déšť .....
PS:Jinak jednu pískovnu a 2x trať bych v záloze měl ....
Upravil tornado33 dne 01-03-2017 16:16
Trasa je hotová,opět lehká něco kolem 90km z UO a návrh je vyrazit dřív,vzít si buřty a udělat si je na ohni a paní domací pověřím na nějakou sladkou tečku ..... Navíc našeho průzkumíka a zásobovače v jedné osobě beru sebou ....
PS:Milošu zas jsem to vzal tak abys neměl problém bez značky
Upravil tornado33 dne 01-03-2017 19:52
Supr Štěpán se hlásí,tak to mu píšu velké plus,to za tu noční ... Jinak místo zas UO a čas ještě dnes upřesníme podle počtu učastníků a jestli bude mít chuť někdo na pokec u buřtů a nebo jestli pojedem jen se projed ....
PS:Kdyby buřty,tak navrhuji vyrazit v 11h a kolem 13h si dát někde gáblík ....
S těmi buřty super nápad. Já ale bohužel tu sobotu musím odvolat. Když mi zbyde chvíli čas tak pojedu s Liborem (Freewind) někde po silnici. Tak si to užijte. Snad by to mohlo vyjít další sobotu.
Bodlinajb napsal:
S těmi buřty super nápad. Já ale bohužel tu sobotu musím odvolat. Když mi zbyde chvíli čas tak pojedu s Liborem (Freewind) někde po silnici. Tak si to užijte. Snad by to mohlo vyjít další sobotu.
Škoda,specialně pro tebe .... pískovna,trať vše čeho sis žádal ...
Upravil tornado33 dne 03-03-2017 09:16
Tak já jsem asi taky připravenej zítra vyrazit.
Motku už mám složenou, tak snad zas bude tři roky klid.
Ještě jsem vyměnil benzínové elektrické čerpadlo za podtlakové a byl to ted prolítnout...zdá se , že to jede jak má.
LC8 950 Adventure eSsss GO!!!!! Skáču dobře, skáču rád