bylo mi ctí poznat pana cibuse, resp.vidět někoho kdo to umí...
(...se mi líbilo, jak jsme těžce přenášeli motorky přes ten strom a pan ho jednoduše přejel...kuwa jsem se styděl...)
jo a SERko je překrásný stroj (nebo buchar)
Upravil pantata dne 11-11-2013 06:44
....pánové dnes s Váma bylo skvěle,bylo mi ctí a potěšením a byť v samotném závěru vznikly i "drobné" problémy,nemohly výsledek celého výjezdu pokazit. při cestě domů už byla taková "kosa",že mi zamrznul plyn v poloze full,to jen na vysvětlení pro Matyho
pantata napsal:
qwerte díky za náááádherný víkend...
bylo mi ctí poznat pana cibuse, resp.vidět někoho kdo to umí...
(...se mi líbilo, jak jsme těžce přenášeli motorky přes ten strom a pan ho jednoduše přejel...kuwa jsem se styděl...)
jo a SERko je překrásný stroj (nebo buchar)
Kua pantato mě si SERko nikdy nepochválil,že je to překrásný stroj se dovím až když přijel čibus na te své odřenině.
Edit:Čibusu šikmý stromek chtěl přeskočit i brácha,on ho teda přeskočil ale pak absolvoval 2.5 hodinovou operaci kolena..
Upravil qwert dne 11-11-2013 08:00
Prý odřenina??? A kvůli komu to asi tak odřené je, co???
Taky proto jsem na ten stromek najížděl s velkou obezřetností. Ale já umím děsně rychle opustit motocykl. Brácha se to snaží vždycky zachraňovat, to já nedělám.
...ASI NE!,
bo Ty do mně furt rýpeš, že ta moje mrdka má vředy do stran, z kardanu jdou rány, přední vidle jsou nahovno, mám to odřeninu, kamarádím se z lehkýma .. , a dokonce jsem na fotce viděl i palec dolů...
... a taky proto, že jsem se v sobotu na Tebe nasral, protože jsi mi na tom svém prskoletu ujel a nebyl jsem tě schopný dohnat... jak by řekl Hynek "...a to jsem jel na hranici života a smrti"
PS: přece nebudu Tobě chválit SERko, to je jako kdybych chválil Tvoje jezdecké umění....zbytečně tahat dřevo do lesa
Tak jsem dnes musel naházet do wapky hodně peněz,za ten víkend jsem z qwertlandu ukradl hodně ornice,taky jsem zjistil že zadní brzda už pracuje se systémem železo-železo.Tak bych navrhoval v sobotu zajet na nějaké hezké místo,posedět a něco uškvařit na ohni..