Koukám že to odpadá jak sněhuláci na jaře ... No tak a už jen hlasovat v kolik,koukam na ČT a hlásí že zítra má být až 17C jinak bych vyrazil v 11h a jelikož nikdo se nemá k tématu buřt .... tak já si teda beru sebou nějaký dlabanec a s buřty nepočítám nebo snad ano?
Buřty bych nechal až nás bude víc, když už budem roztápět.
Jinak čas je mi vcelku fuk...přizpůsobím se. LC8 950 Adventure eSsss GO!!!!! Skáču dobře, skáču rád
Jak říka Olda .... jinak čas ještě necháme na vyjádření Štěpána,bude mít po noční tak aby mu to nedělalo nějak moc velký problém .... já se též přizpůsobím
Sice jsem se na buřty těšil, ale přežiju to i bez nich... Takže v 11 na obvyklém místě? Trasa do SZ by byla?
...kdo se ráno nestydí, ten se večer nebavil...
Tak dnes opět paráda a super cesty.
Sice jsem musel kluky a jednu dámu opustit kapánek dříve než jsem původně plánoval,ale i tak jsem si to užil.
Nejdříve jsem zahrabal káču do bahna Kamarádi děkuji....sám bych ji asi ven jen tak nedostal.
No a po ujetí pár metrů se káča zakuckala a byla v karbcích bez benzínu
Podtlakové čerpadlo nepumpovalo benál.
Uzavřel jsem nádrže....přelil benál z pravé do levé nádrže, abych dostal hladinu nad karbce a ejhle....motor vrčel
Ted jsem doma zjistil, že hadička od podtlaku byla prasklá....vyměněno a už to zase pumpuje!
Upravil Niyo dne 04-03-2017 18:41
LC8 950 Adventure eSsss GO!!!!! Skáču dobře, skáču rád
Tak taky hásím šťastný návrat domů s drahou polovičkou ... Oba jsme utahaný jak koťata ale užili jsme si to plnými doušky,trasa nádhera a hlavně supr počasí .... škoda že to Olda nedojel s námi do konce hlavně jsme ti drželi palce aby si v klidu dojel domú,závěr byl tradičně na dobré mňamce na Andrláku ....
My s Honzou taky vyjeli. Pěkných 100 jarních a k tomu spestření v lomu. Tentokrát jsem pokořil kopce i na 1190 a konečně jsem si ježdění víc užil. Fotky budou později.
Na konci nechtěla Caddy chytit - vyflusaná baterie a tak David sundal z vozejku Advu a vytahoval ji z písku. Škoda že nás nebylo víc aby to někdo natočil .
Libor 77 přiložený následující obrázek:
[98.8Kb]
Po MZ150, Aprilii Tuareg 600, BMW 650 F a paní TDM 850 vysněná černá KTM 950 Adventure