A zde je má maličkost při dnešním prvním testu DRka co je sice věkem babička ale luxusní a kdo je pravověrný blázen do klasického endura tak o ní sní ....
PS:Jo vím ve videu je chyba a to že tam má být klasika ale to už se mi opravovat nechce ....
[youtube]mWiuSXXda0s[/youtube]
Upravil tornado33 dne 05-03-2017 17:52
Někam se ztratila moje zprava.. psal jsem že bych to tak optimisticky s počasím neviděl. Přes noc -1, takže dopoledne bude dost kosa. Jinak jsem určitě pro buřty !
Stepan_enduro napsal:
Já pojedu týden před tím na krocana
Hledal jsem na netu a vypadá ta akce taky dobře. Měl jsem za to ze takových akci moc není ale ted nevím co dřív vybrat 😟. Ten samy termín je i v Nedamově u České lípy.
Inspirován Medvědem jsem připravil trasu,z UO bude mít víc jak 120km a cíl jsou zatopené lomy .... Tak a co ty buřty,dáme už je?Já navrhuji vyrazit tak 10.30 aby byl čas si je někde v lomu udělat,samo že zásobovače beru sebou a tak nějaká sladká tečka zas bude ....
Bodlinajb napsal:
Někam se ztratila moje zprava.. psal jsem že bych to tak optimisticky s počasím neviděl. Přes noc -1, takže dopoledne bude dost kosa. Jinak jsem určitě pro buřty !
Zima není to je jen špatně oblečený motorkář .....
tornado33 napsal:
Inspirován Medvědem jsem připravil trasu,z UO bude mít víc jak 120km a cíl jsou zatopené lomy .... Tak a co ty buřty,dáme už je?Já navrhuji vyrazit tak 10.30 aby byl čas si je někde v lomu udělat,samo že zásobovače beru sebou a tak nějaká sladká tečka zas bude ....
Tak motka dnes na hrubo opláchlá.
Řetěz namazanej a buřty koupím případně až cestou zejtra.
Ted už to chce jenom slušnější počásko....páč kdo mě zná tak ví, že když je nepřízeň počasí, tak se mě moc nechce a raději nevyjedu
LC8 950 Adventure eSsss GO!!!!! Skáču dobře, skáču rád
Zítra Šárčiny rodiče 50 let výročí svatby, takže máme už dnes co dělat a zítra nemůžu...
Po MZ150, Aprilii Tuareg 600, BMW 650 F a paní TDM 850 vysněná černá KTM 950 Adventure