Já už toho rači nechám neb jedu na cendůro sraz a už vidím ty přátelské pohledy majitelů oných strojů. Doufám,že nedostanu hned šutrákem do držky
Jo tak to já si klidně můžu užívat svobodu slova..... Mňa už se to netýká...
Nedělej Hanku Zagorovou a koukej dorazit ..to kotár rally dáš i GTR
No to by dost dobře nešlo.Na trase Kotár relly je podpis i mé maličkosti....
...a GTR jsem si z nudy rozebral.Částečně.
.... a na srazy nejezdím.
...a já už tu vlastně nejsem
.... a jdu na ryby
..... a vůbec.
Aha tak safety cár zřejmě ho budu potřebovat nebo si budu muset vzít kabely
smazak73 napsal:
Hele přál bych ti bejt na caponordsrazu rozebírali se tam závady kdo kdy kde a všichni se tam tomu tlemili. Takový lidi jsem ještě nepoznal je to outsider uznávám ale já taky tak se vlastně k sobě hodíme
A srandu si klidně dělej to ti nikdo nezakazuje nebo jó
Já ti akorát píšu že kaluž ho nezastaví když teda zrovna chytne no
já to říkám pořád, že je to chrchla cikánská,je potřeba se tomu tlemit, jinak to nebaví
teď mi třeba každou jízdu uteče vzduch v předním kole, to sice jako jednu z mála nedostatků nepřipisuju talošům ale i tak to je sranda jezdit s tím po ráfku a sockovat kompresor :-D nedávno jsem takhle jel i 8km do civilizace a jak jsem se u toho pobavil, jen člověk nesmí brzdit
ETV 1000 Long Way Edition
KTM LC4 ADVENTURE.
Honda CBX 1000 ´81
Aprilia SR50 (70)
smazak73 napsal:
Hele přál bych ti bejt na caponordsrazu rozebírali se tam závady kdo kdy kde a všichni se tam tomu tlemili. Takový lidi jsem ještě nepoznal je to outsider uznávám ale já taky tak se vlastně k sobě hodíme
já to říkám pořád, že je to chrchla cikánská,je potřeba se tomu tlemit, jinak to nebaví
teď mi třeba každou jízdu uteče vzduch v předním kole, to sice jako jednu z mála nedostatků nepřipisuju talošům ale i tak to je sranda jezdit s tím po ráfku a sockovat kompresor :-D nedávno jsem takhle jel i 8km do civilizace a jak jsem se u toho pobavil, jen člověk nesmí brzdit
No ty seš taky kus To tam máš tu dokonalou pjoumatiku jak ji pečou někde támhle u Zlína?
Upravil xx2 dne 06-09-2012 20:36
smazak73 napsal:
No ty seš taky kus To tam máš tu dokonalou pjoumatiku jak ji pečou někde támhle u Zlína?
jj to je ona, ta novinka která už má vychytaný úniky přes patku
ETV 1000 Long Way Edition
KTM LC4 ADVENTURE.
Honda CBX 1000 ´81
Aprilia SR50 (70)
Tak závada se spojkou odstraněna.
Jak jsem s tím minule zink tak spojkovej blástr dostal ránu a nepustil spojkovou páčku až do uplnýho vypnutí. To: Pavel ETV měl jsi pravdu no hold máš jí dýl
Upravil xx2 dne 08-09-2012 20:05
smazak73 napsal:
Tak tohle pánové pouze pro znalce v ČR ani jeden kousek
Mne vždycky pobaví, jak někdo může s jistotou říct, že v ČR ani jeden kousek.
Nebo to je vyrobené v tak malém množství, že se přesně ví, kterej kus kdo kde má?
smazak73 napsal:
Tak tohle pánové pouze pro znalce v ČR ani jeden kousek
Mne vždycky pobaví, jak někdo může s jistotou říct, že v ČR ani jeden kousek.
Nebo to je vyrobené v tak malém množství, že se přesně ví, kterej kus kdo kde má?
Psal jsem pouze pro znalce...tudíš tebe za něho nepovažuji
magoss napsal:
Jestli to zvládneš v Italštině vyslechnul bych si to
No v Italštině asi ne zkusím lámanou (moji) angličtinu The motor . big big happy
Jinak
BMW .je překvapivá motorka všechny překvapí ....někdo to nezvládne
Upravil xx2 dne 07-11-2012 12:17
Ty jsi stejně kouzelný:-) :-) jinak nebudem zasírat vlákna ju:-) a BMW jsme půjčil orpavdu.-)do servisu,jsou tam nějaké nedodělávky z jara a něco jsem chtěl ještě já.. a už nebudu zasírat vlákna ani tam ani tu:-) jen škdoa že tu není takové vlákno na zasírání
Víte, já jsem jediný Pučmeloud na světě občane