Tak jsem doma a utahanej jako kotě
Takhle jsem se dlouho nevyřádil....super....super den....díkes kluci
PS: Jo a můj odhad, že mi vyjde benál až domů, byl bohužel mylný.
Asi kilometr od domova mi došel benzín ...netlačil jsem....hrdinství šlo stranou a nechal jsem si dovést 5litrů
LC8 950 Adventure eSsss GO!!!!! Skáču dobře, skáču rád
Dnešní den byl supr a ještě jednou supr,jsem utahan jak kotě a špinavý jak prase .... Jak jsem přijel domů,vytáhl jsem wapku a vzal motorku i sebe .... to je tak když se někdo válí v bahně i když znám i lidi co už zahájovali i plaveckou sezonu .... Každopádně klobouk dolů před Honzou a jeho dnešním výkonem ....
I když jsem se dneska strašně trápil a ještě nikdy jsem nebyl tak utahanej, jsem moc rád, že jsem se zúčastnil. Byla to paráda
...kdo se ráno nestydí, ten se večer nebavil...
Tak fotky i videa jsou tam. Jinak super výlet , jsem rád že mi zvedáte laťku sám bych to nikdy neprojel. Ale když vidím že jedete a svižně, tak musím taky.
Jo jo...seš dobrej, žeto snáma takhle dáváš!
Jinak já si taky posunul laťku zase o kousek dál [youtube]https://www.youtube.com/watch?v=pTbG2k8BFF4[/youtube]
LC8 950 Adventure eSsss GO!!!!! Skáču dobře, skáču rád
Až bude čas tak udělám video,jelikož mám doma maroda a brigádníci se nehlásili,tak dnešní den jsem makal na zahradě sám ....
Upravil tornado33 dne 26-03-2017 18:45
Tak dnes na DRce vyměněn olej v motoru + filtr,v předních vidlích taktéž a hned se motorka chová o poznání lépe .... no a tím hned otázka kdo bude moct v sobotu či v neděli,podle toho připravím trasu ...
PS:Na video jsem se stále nedostal,snad zítra se na to vrhnu ....
Dnes mi volal Honza a ptal se po vyjížďce a zmínil i Petra a Oldu zda by nevyjeli. Takže za mě sobota, v neděli nemůžu a Honza taktéž sobota. Samosebou záleží i na počasí. Dal bych něco pohodového, kochacího a třeba pak vložku v podobě nějakého lomu či tak něco jak jste měli minule. Trasu tedy někam aby končila třeba v Moravské?
Po MZ150, Aprilii Tuareg 600, BMW 650 F a paní TDM 850 vysněná černá KTM 950 Adventure