Libor 77 napsal:
Dnes mi volal Honza a ptal se po vyjížďce a zmínil i Petra a Oldu zda by nevyjeli. Takže za mě sobota, v neděli nemůžu a Honza taktéž sobota. Samosebou záleží i na počasí. Dal bych něco pohodového, kochacího a třeba pak vložku v podobě nějakého lomu či tak něco jak jste měli minule. Trasu tedy někam aby končila třeba v Moravské?
Jééé pán si toho navymýšlel až,až ale že jsi to kámo ty tak něco vymyslíme .... Koukal jsem na sobotu a ta by měla být ještě v pohodě a na neděli zatím hlásí vodu .... tak že sobota ideal ....
Upravil tornado33 dne 29-03-2017 20:23
Ten prudký výjezd (v pískovně) vzadu nalevo nikdo nedal?
Upravil hobr dne 30-03-2017 20:35
Neodpoutávej se nikdy od svých snů! Když zmizí, budeš dál existovat, ale přestaneš žít..."
(Mark Twain)
Potřeboval bych vědět kolik nás pojede,jestli zas si třeba nevzít něco sebou na opečení a kolik chcete času věnovat vyjížďce .... podle těchto parametrů něco vymyslím či šáhnu do tras co mám nadělaný,jelikož zas má být supr počasí dalo by se vyjed dřív a řádně si to užít .....
Paca napsal:
Čau. Tak pokud někam pojedete rád se přidám ;-)
Bydlím V Koclířově u Svitav. Do Písáku jezdím pravidelně ;-)
Stačí zde sledovat diskuzní forum a vše potřebné zde najdeš,koukni jaké akce jsme pořádáli a pohle toho se rozhodneš co a jak ...
Upravil tornado33 dne 31-03-2017 18:21
Tak dnešní den byl supr a tak být doma by bylo za trest ..... Navečer valím do Kaufu do oddělení uzenin a koupím si něco na zítřek,doufám že jste pro a funkci topiče bude mít kdo?Že by Libor a nebo tradiční soptík Štěpán ....
PS:Zde pár fotek ze dneška a našel jsem i pár hezkých výjezdu,tak až bude jednou vyjížďka od nás tak Vás rád povodím ...
No sláva už se někdo ozval .... Ja teď akorát dorazil z nákupu a klobásky mám už v ledničce Trasu jsem zatím nepřipravoval,jelikož se prakticky do teď nikdo ze stalé sestavy neozval,proto jsem ráno psal kdo kolik bude mít času a podle toho zvolit trasu,co se týká délky a tím pádem času kdy vyrazit.Já bych klidně vyrazil třeba o 10.30 či dřív abychom nespěchali a byl čas si v klidu udělat ohýnek ....
Upravil tornado33 dne 31-03-2017 20:53
Já psal hned že můžem jen sobotu.. Takže kdy kde kam a v kolik???
Po MZ150, Aprilii Tuareg 600, BMW 650 F a paní TDM 850 vysněná černá KTM 950 Adventure