Hurá jsem v pořádku doma,utahán jak kotě .... trasa místy dost náročná a dlouhá,tak že jsem z malého DRka dost rozlámanej,přiště na dlouhé trasy beru Barborku a dám přednost pohodlí ...
Myslel jsem si, že po výživné projížďce dám ještě zkratku lesem domů, ale byly tam popadaný stromy, které by nešly přejet na kole.. Mr*al jsem se tam 20 minut..
Zkratkový výjezd a výjezd byl těžký. Ty naše autobusy potřebují trochu rychlost a jet na dvojáka, jakmile dáme za jedna, skoro na 95% stojíme...
Vyjížďka mě utahala, bylo to dlouhé, netuším však kolik jsme najeli. Cesta zpět byla pěkně rychlá.
Sám na sobě jsem viděl posun, ale místy mám stále veliké nedostatky...
Prosím o fotky, kdo má ať dá na Rajče nebo do mailu.
Děkuji klucajdi, krásná sobota, mám spocený i trenky :-D..
Po MZ150, Aprilii Tuareg 600, BMW 650 F a paní TDM 850 vysněná černá KTM 950 Adventure
Péťo děkuju za vysmátou fotku, ta se ti povedla - jak jsi říkal když jsi fotil - tu si ani nezasloužím :-D Po MZ150, Aprilii Tuareg 600, BMW 650 F a paní TDM 850 vysněná černá KTM 950 Adventure
Tak ja jsem to ještě teď navečer zakončil na zvěřinových hodech na Andráku,kam jsem vzal drahouše jako odškodný za to že teď ma sadru na noze .... popravdě jsem rád že nemusím např do práce,protože bych to po dnešku fakt nedal o to víc velký obdiv Štěpánovi .... ... taky díky za suprovou společnost hoši
Taky obdivuju toho našeho záchranáře! A jsem zralej tak na gaučink :-D
Po MZ150, Aprilii Tuareg 600, BMW 650 F a paní TDM 850 vysněná černá KTM 950 Adventure
No kamarádi....koukám, že jste si to patřičně užili.
A kde je nějaké to víííídejko a více obrázků?
LC8 950 Adventure eSsss GO!!!!! Skáču dobře, skáču rád