Nazdar pánové.Maty pokud máš zájem,tak já v sobotu nějaké ježdění plánuju.Pokud se chceš přidat ,tak se ozvi.Samozřejmně pokud nás bude víc,tak to bude fajn.Mám v plánu nějaké nové cesty asi kolem Jítravy,tak že trochu naslepo, ale snad pěkný.Jo ještě jsem mluvil s klukama co provozují v Chotyni motokros a vzhledem k tomu ,že už se nějak nescházejí,tak by jsme si tam mohli zablbnout i ve větši skupině.Stačí se dohodnout,ale bohužel to nebude upravený.Čágo,bulis
takže děkuji za pěkné poježdění. Doma jsem si lehnul do vany s bolavejma zádama. nechal jsem si donést jednu sedmičku červeného, druhou sedmičku červeného, potom jsem se odhodlal, že z vany vylezu.............
Jojo Maty já taky děkuji.S tou vanou jsme na tom podobně akorát,že já v ní usnul.Manželka mně,ale probrala bo jak jsem říkal u nás je pout a odpo. hrál M.Pavlíček a Střihavka ,tak jsem hold musel.Tak zas někdy čágo Bulis
Upravil bulis dne 25-08-2012 23:15
Hoši sakra vy si to užívate. Co takhle v nedeli předvist co jste se naucili? :-) vypada to moc dobře. Třeba už budeok i Tom, ja bych mel mit v nedeli cas
cestovaní na moto - to je vášeň
Já jsem všema deseti pro. Hlavně, aby jsme se konečně sešli a aby nechcalo celej den. Taky by nemuselo být moc mokro, protože stávající obutí je totálně na pikaču, a nový mám doma povolený až po vejplatě
Tak pokud se něco nesemele tak zejtra si jedu pro moto, v sobotu tam hodím nějaký gumy a v neděli bych jel - tím pádem by se už najížděl Krocan, takže nejspíš Frýdlantsko.
Čau, Tom
Ale na druhou stranu otázka, co to bude za krocana bez elefanta???
Doufám že ho tam vezmeš dodávkou a přivážeš u vchodu k zábradlí, kdyby
chtěl náhodou utéct