TAkže supr, domluveno, budem min 4 motorky. Jetli mate navigace vemte je sebou. At si to nahravame pro jistotu vice lidi cestovaní na moto - to je vášeň
TomElefant750 napsal:
Tak stroj je připravenej, v deset tam budu - už se těším, bude ideální počasí, akorát teplota a bahna asi dost
Čau, Tom
Budem muset udělat nějalou družbu..
No už by to chtělo, jen už holt nezažiješ Cagivu v akci - mám teď Alpa, ale kapku překopanýho, i když tak hezkej jak ten tvůj není.
Jen se teď do řijna nedostanu nikam daleko, musíme najíždět Krocana, tak jedině že bys dorazil sem - nebo až po půli řijna.
Čau, Tom
TomElefant750 napsal:
Tak stroj je připravenej, v deset tam budu - už se těším, bude ideální počasí, akorát teplota a bahna asi dost
Čau, Tom
Budem muset udělat nějalou družbu..
No už by to chtělo, jen už holt nezažiješ Cagivu v akci - mám teď Alpa, ale kapku překopanýho, i když tak hezkej jak ten tvůj není.
Jen se teď do řijna nedostanu nikam daleko, musíme najíždět Krocana, tak jedině že bys dorazil sem - nebo až po půli řijna.
Čau, Tom
No to je škoda,dva elefanty tady máme ale nějak nechtějí do lesa.Jeden sice se mnou jednou byl ale pak už nechtěl..Na krocana bych přijet chtěl pokud mi do toho zase něco nevleze.Ukaž jakýho máš alpa.
No pokud maj kluci ty slony v originále, tak se ani nedivím, obzvlášť ta 19" vepředu není nic moc.
Jinak fotky zatím nemám, snad po zejtřku, ale v podstatě odzadu po nádrž obyč TA 600, no a předek vidle Husaberg, malá enduromaska se světlem a udělaný plastový chrániče chladiče.
Čau, Tom
OK zítra v 10h jsem tam.Maty žádný strachy zem byla vyprahlá tak to nebude tak hrozný.Po našem minulém výletu jsem si jist,že to dáš úplně v poho.Za to po dnešku jsem zvědavej na sebe.čus bulis
Tak díky za parádní vyjížďku, i když se nám protáhla a já mám doma tak trochu tichou domácnost
Dal jsem to i na těch jebkách, naštěstí nebylo zas tak mokro.
Zde pár foto+video novýho Elefantího miláčka http://matixf.raj...2.09._2012
Maty
Upravil Mati dne 02-09-2012 20:40
Tak další enduro - najíždění Krocana vyhlašuju na neděli - v sobotu musím bejt v poledne v Liberci, měl by přijet kupec na Slona. Jel bych zas v těch deset, vyrazíme stejným směrem jako v neděli, sraz bych dal na Alfa station, kdyby někdo tankoval tak ať to má za levno.
Mati - dík za fotky a videa, škoda že mně někdo netočil při přejezdu kolejí, na to bych se rád kouknul, ta motorka to přejela jako nic - tak holt příště.
Čau, Tom
Honzo, co bych na to řekl, s Freewindem jsem je přejel jak nic a když mám konečně endůro, tak se na nich zamrdám ( odborný název Tomelefanta ) jak malej kluk
....ale do ladného zhoupnutí NEWELEPHANTA mi zbývá opravdu hodně......
Čau chlapáci,Tome já tenhle víkend nemúžu.Dnes odjíždím a budu zítra asi kolem 16h.Tak si to užijte a doufám ,že sem dáte nějaký fotky a videa.Čus bulis
Čau, tak škoda, já zas nebudu příští víkend, tak nevím jestli pojedete beze mně - nevím jak je na tom Viktor. Fotky snad nějaký budou, zejtra pojedu ve dvou tak bude fotografka.
Čau, Tom
Tak kdyby se chtěl přidat někdo kdo sem nepíše, sraz v 10.00 na pumpě Alfastation, jízda směr Frýdlantsko, obtížnost nepříliš náročná - já jedu ve dvou.
Čau, Tom
Tak něco jsme pojezdili, trasa víceméně jako minulou neděli, jen jsme vylepšili ten druhej úsek po Polsku a ten návrat do Čech bude lesem. Pár fotek je tu:http://tomelefant..._zari_2012 , přejezd kolejí vyšel na jedničku díky stroji.
Čau, Tom