Nejnovější výzkumy v oblasti mezilidských vztahů ukázaly,že když mezi mužem a ženou něco neklape, problém je většinou v tom, že jeden z partnerů je d.e.b.i.l.n.í kráva.
Dvě blondýnky jdou do lesa pro vánoční stromeček.
Po dvou hodinách hledání se jedna zeptá druhé:
"Tak co?"
"Ale, nikde nic."
"Víš co, tak vezmeme nějaký bez ozdob."
Rád bych věděl, kdo ty hasiče bude platit... Jestli mu to naúčtují, tak to bude ranec.
Neodpoutávej se nikdy od svých snů! Když zmizí, budeš dál existovat, ale přestaneš žít..."
(Mark Twain)
Turista jede vzadu v taxíku a chce se zeptat taxikáře na nějaké tipy, kam ve městě zajít.
Nakloní se a poklepe řidiče na rameno.
Ten hrozivě vykřikne, strhne volant, odrazí se od autobusu na chodník a zastaví těsně před obrovskou prosklenou výlohou.
Turista, hodně vystrašený, se začne okamžitě omlouvat: "Pardon, pardon, netušil jsem, že jedno malé poklepání vás může takhle vyděsit."
Taxikář se na něj otočí a zařve: "NIKDY! Už nikdy mi to nedělejte!!!"
Pak se rozdýchá a povídá:
"Není to úplně vaše vina. Víte, jsem dnes první den v nové práci a před tím jsem léta jezdil pohřebákem."
Muž telefonuje na políciu:
- Stratila sa mi žena. Išla iba do obchodu a ešte sa nevrátila.
- Aká je vysoká?
- Nižšia ako ja, ale neviem presne číslo.
- Štíhla? Pri tele?
- No nie je štíhla, ale ani tlstá, neviem.
- Akej farby má oči?
- Neviem Vám povedať tak narýchlo.
- Farba vlasov?
- Má ich zafarbené podľa sezóny.
- Čo mala oblečené?
- Čosi ako gate a tričko, poriadne si nepamätám.
- Odišla na aute?
- Áno!
- Môžete popísať svoje auto?
- Značka BA-86522, tmavomodré Audi A8 quattro, strešné okno, 18 palcové disky s ET35, obsah motora 3 litre V6, výkon 333 koní, 8 stupňová automatická prevodovka s možnosťou tipronic do polohy manuálu, LED svetlá pre všetky polohy, jemnučký škrabanec na ľavých predných dverách, fľak od kečupu na zadnom pravom sedadle, predný pravý disk mierne škrabnutý od parkovania.
(vtom sa muž rozplakal)
- Nebojte pane, Vaše auto nájdeme!