no volal jsi mi jednou a to je nadliskej úkol ? já jezdím do východo-severní části republiky furt.. skoro každej tejden.. ale autem služebně
If you see the flash, it's already too late
Flash napsal:
no volal jsi mi jednou a to je nadliskej úkol ? já jezdím do východo-severní části republiky furt.. skoro každej tejden.. ale autem služebně
Flash napsal:
Je ....znám jen 2 odpovědi jedu ,nejedu
jo tohle semnou těžký je.. přes tejden práce že chodím domů večer.. přes víkendy se musím věnovat babě a zahradě či baráku, na kterej nemám přes tejden čas...
takže takhle. jak jsem Ti říkal, v úterý Ti zavolám. motorku dám snad do pojízdného provizorního stavu.. to se nebojím.. spíš mi to zamíchá baba
If you see the flash, it's already too late
PetrAT napsal:
netušíte někdo proč se ten obraz tak kroutí ?
Já teď zkoušel(a ještě zkouším)kameru Oregon a při upevnění na přilbě mi to dělá celkem dobrý obraz(vzhledem k technice za danou cenu)Ale teď jem jí přidělal na motorku na řidítka a po zhlédnutí v PC mi dělá obraz to samé jako tobě.Napadá mě,jestli to nemůže být tím jak se motorka klepe a stabilizátor obrazu to nestačí pobírat.
Neberte život příliš vážně,stejně z něj nevyváznete živí