kámoš poslal, nedalo mi to a musím to dát i tady, ještě jsem to neviděl, ale je to hezké (každopádně, to nevyjadřuje nijak můj postoj vůči BMW)
''
Upravil Flash dne 27-01-2015 13:31
If you see the flash, it's already too late
Flash napsal:
kámoš poslal, nedalo mi to a musím to dát i tady, ještě jsem to neviděl, ale je to hezké (každopádně, to nevyjadřuje nijak můj postoj vůči BMW)
''
Snažím se nyní získat přátele obdobným způsobem jako na Facebooku. Každý den chodím ven a vyprávím kolemjdoucím co jsem jedl, jak se cítím, co jsem dělal předchozí noc a co budu dělat zítra večer. Pak jim rozdám fotky mé rodiny, mého psa a moje fotky jak pracuji na zahradě a trávím čas v bazénu. Také poslouchám jejich rozhovory a říkám jim, že je miluju.
A funguje to! Už mám tři přátele: dva policisty a psychiatra.
"Dobrý den, vítejte na automatické lince naší psychiatrické léčebny.
Máte-li obsedantně-kompulsivní poruchu, mačkejte opakovaně číslo 1.
Jste-li nesvéprávný, požádejte někoho, ať za vás stiskne číslo 2.
Máte-li syndrom více osobností, stiskněte čísla 3, 4, 5 a 6.
Jste-li paranoidní, víme, kdo jste a co chcete. Zůstaňte na telefonu, abychom jej mohli zaměřit.
Trpíte-li bludem, zmáčkněte číslo 7 a váš hovor bude přesměrován na mateřskou loď.
Jste-li schizofrenik, pečlivě naslouchejte, dokud vám tenký hlásek ve vaší hlavě nenapoví, které číslo zmáčknout.
Trpíte-li depresemi, je jedno, které číslo stisknete - nikdo vám stejně neodpoví.
Jste-li dyslektik, zmáčkněte 966969996966996966969.
Trpíte-li nervozitou, hrajte si s klávesou se symbolem hvězdičky nebo se svazkem klíčů a vyčkejte, než se vám na lince ozve náš operátor.
Máte-li amnézii, zmáčkněte tlačítko s číslem 8 a udejte své jméno, adresu, telefon, datum narození, rodné číslo a rodné jméno vaší matky.
Trpíte-li bipolární poruchou, zanechte prosím zprávu po zaznění zvukového signálu, nebo před zazněním zvukového signálu. Nebo po zaznění zvukového signálu.
Trpíte-li ztrátou krátkodobé paměti, zmáčkněte číslo 9. Trpíte-li ztrátou krátkodobé paměti, zmáčkněte číslo 9. Trpíte-li ztrátou krátkodobé paměti, zmáčkněte číslo 9. Trpíte-li ztrátou krátkodobé paměti, zmáčkněte číslo 9.
Máte-li komplex méněcennosti, prosím zavěste. Všichni naši operátoři jsou příliš zaměstnaní a nemají na vás čas. Děkujeme a přejeme vám příjemný den.“
1) Slibovat,že přijde Ježíšek - šíření poplašné zprávy ....§ 357 Trestního zákona (dále jen TZ) - až 2 roky.
2) Když nebudeš poslouchat, nedostaneš nic - vydírání....§ 175 TZ - 6 měsíců až 4 roky.
3) Když budeš hodný, Ježíšek ti přinese ... - podplácení .... § 332 TZ - sazba až 2 roky.
4) Lití olova - činnost, která může způsobit újmu na zdraví ... §148 TZ - odnětí svobody až na 1 rok.
5) Otevření dopisu pro Ježíška - porušení listovního tajemství .... §182 TZ - až 2 roky.
6) Když vydržíš až do večera "nepapat", uvidíš zlaté prasátko ... § 207 TZ - zanedbání povinné péče - trestní sazba až 2 roky.
Já si myslím, že si s tím Islamismem v tom Bruselu poradí. Když si vzpomenu, jak tam zatočili s rumem a pomazánkovým máslem, tak je mi těch teroristů snad i líto.