Tak pro všechny potvrzuju start v sobotu v deset z pumpy Alfastation, počasí má bejt ideální, sluníčko a přes 15 stupňů, vemte někdo foťák.
Počítám že to bude tak na pět hodin + oběd, ale samozřejmě kdo by musel odjet dřív, dá se to zkrátit.
Čau, Tom
Tak panové děkuji, bylo to pěkné. škoda že jsem se nakonec rozdělili a už jsem si s Vami neužili Vaše bahnění. Ale i ten výjezd nebyl špatný, viz video a Maty na něm :-) http://adventure7...eni_2012-2 cestovaní na moto - to je vášeň
Moc pěkný, já přijel před půl hodinou, je fakt že jsme si dali ještě pivko ve Stráži u hřiště. No a dole jsem netrefil jednu odbočku, dostali jsme se až k železnici, tam to bylo slepý, otočko, cestou zpět jsme přejeli tu cestu co jsme po ní přijeli, Bulis pak projel pravou bahnitou kolej a já to v levý zahrabal až po sedlo. 4tvrt hodiny jsme to v pěti páčili, pak ještě výměna hlavní pojistky spálený asi ve vodě, no lahůdka. Pak už jsme to našli a dojeli, ale dobitej jsem jak Berlín v pětačtyřicátým.
Díky všem za účast a za pomoc z bahna, bejt tam sám tak jsem musel jít na vlak.
Čau, Tom
No tak se nám podařilo naplnit přísloví"JE TO SICE DÁL ZA TO JE TAM HORŠÍ CESTA"Púvodně jsme se nechtěli zapotit na tom výjezdu,ale zapotili jsme se všichni jako prase.Nic méně byla sranda při tahání slona z bláta.V ZOO by si z nás mohli vzít příklad.Alexi krásně si to zdokumentoval.Tak že všem dik ,byla to paráda zas někdy čus bulis.
díky všem. Je prvda, že ten poslední výjezd mě totálně odrovnal, bral jsem to od lesa k lesu, nakonec jsem na Pardála bafnul z křoví, dál to prostě nešlo. Velké díky Pardálovi a Dodovi, jinak bych tam Tenerku nechal a šel brečet do lesa
Moje foto zde, video bohužel neklaplo.... http://matixf.raj...2012_Offik
Pardal napsal:
Tak panové děkuji, bylo to pěkné. škoda že jsem se nakonec rozdělili a už jsem si s Vami neužili Vaše bahnění. Ale i ten výjezd nebyl špatný, viz video a Maty na něm :-) http://adventure7...eni_2012-2
Pardále tak jestli to je trasa krocana tak nazouvám hřeby..
Qwert - to je nepovinnej výjezd, je dost na konci trasy a dá se objet jinudy - ostatně tam jsme se dneska roztrhali, 4 lidi jeli tím výjezdem a zbytek obchvatem, jen jsme tam kapku zabloudili a já se zahrabal po sedlo.
Na čem přijedeš, na Kačeně nabo na TA?
Čau, Tom
qwert napsal:Pardále tak jestli to je trasa krocana tak nazouvám hřeby..
Qwerte a já myslel, že se nám vysměješ, že tohle jezděj u vás babičky na kozím dechu
Těším se na Krocanovi,
čau, Maty
Upravil Mati dne 29-09-2012 21:26
qwert napsal:
Chci dojet na kačeně po ose ale váhám co obout když vidím jaké mě čekají sračky..
Je to sjízdný na čemkoli na úrovni cca E09, TKC apod. Výjezd z toho videa asi většina skupin nepojede, navíc po průjezdu 60 motorek by to tam vypadalo jak po bitvě u Stalingradu. Bahno na trase bude i kdyby do tý doby nepršelo, ale v podstatě na rovině.
Já pojedu sice na C02, ale mám na nich najedo tak 4 tisíce, jsou tam hlavně boční špunty.
Čau, Tom
Upravil TomElefant750 dne 29-09-2012 21:31
QWERTE hlavne prijeď :-), trasa je fakt moc hezka, ryhle casti stridaji technické. Vetšinu trasy se jede v zapomenutych koncinach, na trase nejsou žadné zákazy vjezdu a bude to pohoda. Snad do te doby i trochu zaprsi, aby se tolik neprašilo.....
cestovaní na moto - to je vášeň