Pardal napsal:
Tak se to bliží, trasy jsou najety, počasí slibuje supr Endůro, pivo už se chladí, půllitry už dorazily. Takže doražte v pátek brzy, od 18 je večeře. Kdo přiveze ceny do tomboly bude pochvalen :-)
jestli dojedemtak pozdě večer..mám tady bulhary na jednání a to jsou fakt bulhař....v pátek je vezu do vídně na letiště....tak snad vše stíháme...tombola samosebou bude
Kdybys nestíhal cca do půl desátý tak zavolej Pardálovi nebo mně (602404922), když o tobě budem vědět schováme ti večeři
Čau, Tom
To potvrzuji rozhodně zavolej já taky většinou přijížděl hodně pozdě za tmy a zimy a odložený gulášek bodnul
------------------------------------------
Kač Kač 950 2004 - už je pryč
Kač Kač 690 2009
Moje drahá Sašenka napekla ofrůdové perníky, prý do tomboly. Tak snad někomu zachutnají. Ale jsou toho jenom dvě krabice. Zdobila podle časopisu Motocykl. Je tam parodie snad na všechno včetně HD s brašnama a Guziny nebo KTMa.
tyfoza přiložený následující obrázek:
[154.83Kb]
Upravil tyfoza dne 11-10-2012 23:21
Když má člověk víc než potřebuje, neznamená to, že bude šťastnější... mně stačí dvě kola. tyfoza.blogspot.cz
tyfoza napsal:
Moje drahá Sašenka napekla ofrůdové perníky, prý do tomboly. Tak snad někomu zachutnají. Ale jsou toho jenom dvě krabice. Zdobila podle časopisu Motocykl. Je tam parodie snad na všechno včetně HD s brašnama a Guziny nebo KTMa.
Tak jsem se vrátil z toho velkého ptáka domů.Teda byla to tragédie.Půlitr mi rozbili raději předem at si ho nerozbiju sám,v tombole ani omalovánka a krocana mi sežrali než se na mě dostala řada..
Ale jinak hezký víkend,poznal jsem pár zdejších virtuálů,Honza nám přidal i hezké prodloužení trasy,díky krosovým gumám jsem z toho měl krásnou kochací jízdu,počasí vyšlo úžasně..
Angličan Darenn byl nadšený,prý se hezky otestoval svou novou kačenu v písku,v bahně i kamení..
Pardále bylo to hezký,díky moc,přijedeme oba zas..
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SYuu20czL34&feature[/youtube]
Upravil prezi dne 14-10-2012 17:28
To vypadá na parní stroj, kombinovaný s úzkokolejkou... to se v Čechách na severu jezdí ještě na tomto??
Upravil Boro9 dne 14-10-2012 20:17
Honda XL 700V Transalp
Nově CRF 1000A AFRIKA TWIN
Tak jste si to klucí pěkně užili.Já i když to mám projetý,tak vám stejně trochu zavidím.Už jsem byl s Tomem domluvený,ale pak na mě sedla ňáká kuwa nemoc a tak užívám gaučing s paralenem.No a nezapomeňte pochválit taky Toma.Ten se při najíždění taky pekně zapotil.http://bulisuzuki...z/nastenka čus bulis