Zase se tu sešli typičtí čeští pomlouvačizakaždoucenu.
Mně se to líbí a je mi fuk, že se to jmenuje Rallye a přitom je to jen jiná barevná kombinace. Prostě Rallye neznamená, že to bude mít vlastnosti rallye motorky, ale je to název pro barevnou kombinaci použitou na motorce, toť vše. Ale všechno se musí hned pomluvit, aby měl člověk lepší pocit, že jsou ostatní lidi blbci a on je jedinej normální
Mně se ta barevná kombinace líbí a klidně bych si ji koupil.
stepan napsal:
Mně se to líbí a je mi fuk, že se to jmenuje Rallye a přitom je to jen jiná barevná kombinace. Prostě Rallye neznamená, že to bude mít vlastnosti rallye motorky, ale je to název pro barevnou kombinaci použitou na motorce, toť vše. Ale všechno se musí hned pomluvit, aby měl člověk lepší pocit, že jsou ostatní lidi blbci a on je jedinej normální
Mají vás zmáklé,jen co je pravda. Pro prvních deset hejlů, je v ceně 500ml bláta ve spreji,aby byla edice über prďácká. Možná by ještě stály za zvážení dva invazní pruhy, přes nádrž.To by teprv byla hitparáda.
Nežer to tolik.Někomu se to nelíbí a napíše proč,druhému se líbí a taky napíše proč.Nikde není napsáno,že všichni povinně musí každou kravinu která vypadne z notesu marketingovým kouzelníkům odsouhlasit oslavným tancem a pochvalným mručením.Klidně si poslintej monitor,ale nechtěj to po jiných.
"Ti, kdož se vzdají důležitých svobod, aby získali trochu bezpečí, si nezaslouží ani svobodu ani bezpečí." (Benjamin Franklin. 1759)
Nežer to tolik.Někomu se to nelíbí a napíše proč,druhému se líbí a taky napíše proč.Nikde není napsáno,že všichni povinně musí každou kravinu která vypadne z notesu marketingovým kouzelníkům odsouhlasit oslavným tancem a pochvalným mručením.Klidně si poslintej monitor,ale nechtěj to po jiných.
Hele stepane, mám ten jejich vehickl doma, líbí se mi. Myslím narozdíl od tech dvou břídilů nade mnou že je to technick skvost. Ale je fakt že tenhle skvost už dostal tolik barev jako Iveta Bartošová.
Nemám to rád když mě tahají za nos. Na druhou stranu je pravda, že KTM nemá změnu ani v barvách
Kdyby vybrali aspoň normální barvy, třeba oranž by šel.
Co jsem to jenom chtěl....?
Waltr napsal:
Hele stepane, mám ten jejich vehickl doma, líbí se mi. Myslím narozdíl od tech dvou břídilů nade mnou že je to technick skvost. Ale je fakt že tenhle skvost už dostal tolik barev jako Iveta Bartošová.
Nemám to rád když mě tahají za nos. Na druhou stranu je pravda, že KTM nemá změnu ani v barvách
Technický skvost? No možná snad v muzeu stacionárních motorů..
Waltr napsal:
Už máš opravenou přívěru,ty technický skvoste?
Technický skvost v akci........
''
"Ti, kdož se vzdají důležitých svobod, aby získali trochu bezpečí, si nezaslouží ani svobodu ani bezpečí." (Benjamin Franklin. 1759)
Hele přívěra byla trošku mystifikace. v Ůnoru mi končí záruka, potřeboval jsem to umýt. A umyli to luxusně.
Kruci chlapi, točte více fotek, teď by to chtělo qwerta do půli mota v bahně.
Ano motorka s váhou 250kg a kardanem do lesa nepatří. Ale to je o inteligenci a ne o technice.
Ano motorka s váhou 250kg a kardanem do lesa nepatří. Ale to je o inteligenci a ne o technice.
No jo.Jenže oni pánové z BMW nazvali ten zlomený model Adventure a prezentují jej takhle
''
Takže jsou to blbci kteří ani nevědí k čemu se ten jejich produkt dá použít,nebo dělají blbce,nebo spíš hejly k oškubání ze zákazníků.
Co teprve musí evokovat název RALLYE ? Proto jsem reagoval, jak jsem reagoval.
....a přihřeju si svojí oranžovou polívčičku.Takhle se jezdí na motorkách,kterým terén nevadí.
[youtube]mvDSRaJ9AbY&feature=player_embedded[/youtube]
No právě myslím že jej prazentují docela správně, na nezpevněné silnice je to nej volba. A ta bych řekl na fotce je. Nepatří do lesa a tam kde je už opravdu blísko k motokrosu ano tam máKTM navrch. Jenže většina lidí tohle nechce. Proto je to nejprodavanější moto. A už toho nechme. Jsou to jiné mta a nemá cenu měřit zlto s kamením. Doufám že nemusím psát co je kamení a co zlato.
stepan napsal:
Souhlasím.
PS: A potrefené husy se opět ihned ozvaly...
BMW GS = stroj na radost
Waltr napsal:
No právě myslím že jej prazentují docela správně, na nezpevněné silnice je to nej volba. A ta bych řekl na fotce je. Nepatří do lesa a tam kde je už opravdu blísko k motokrosu ano tam máKTM navrch. Jenže většina lidí tohle nechce. Proto je to nejprodavanější moto. A už toho nechme. Jsou to jiné mta a nemá cenu měřit zlto s kamením. Doufám že nemusím psát co je kamení a co zlato.
No to pozor.Ta fotka je z Advrideru a šlo o šotolinovou cestu s několika dolíky.Žádný motokros.Pokud si dobře vzpomínám,stejný případ je někde popsaný-včetně foto i na BMWGS,kde ten nešťastník jel po šotolině v Rumunsku,takže to vypadá že soudruzi z Mnichova to krapet přepískli a zákazník-pardon,hejl to opět zaplatí.
Nejprodávanější jsou masovky,protože jsou neslané,nemastné,šedivé a průměrné.Když chceš emoce musíš jít mimo hlavní proud.Je to jako Škoda vs Lambo. To jen tak k tématu zlato a kamení.
pavelgs napsal:
Mají vás zmáklé,jen co je pravda. Pro prvních deset hejlů, je v ceně 500ml bláta ve spreji,aby byla edice über prďácká. Možná by ještě stály za zvážení dva invazní pruhy, přes nádrž.To by teprv byla hitparáda.
qwert napsal:
Hlavně že u KTM by NIKDY, ale opravdu NIKDY nic podobného nebylo možné...
"Už několikrát jsme se přesvědčili, že se Adventure nezalekne dlouhých asfaltových výletů, ale ani ostřejšího řádění v náročném terénu. Letos v Mattighofenu připravili „pouštní“ speciál, který je jakousi kombinací obyčejné a erkové verze. Hned vysvětlím proč. Z verze R si totiž vzal o něco našláplejší véčkový motor disponující výkonem 115 koní (84,5 kW) a z obyčejného podvozek se zdvihy pérování 210 mm."
PS: Takže ono výše uvedené doporučení "nežer to tolik" zkuste aplikovat i u sebe...
buboGS přiložený následující obrázek:
[60.03Kb]
Upravil buboGS dne 12-11-2011 09:36
BMW GS = stroj na radost
pavelgs napsal:
qwert napsal:
Hlavně že u KTM by NIKDY, ale opravdu NIKDY nic podobného nebylo možné...
"Už několikrát jsme se přesvědčili, že se Adventure nezalekne dlouhých asfaltových výletů, ale ani ostřejšího řádění v náročném terénu. Letos v Mattighofenu připravili „pouštní“ speciál, který je jakousi kombinací obyčejné a erkové verze. Hned vysvětlím proč. Z verze R si totiž vzal o něco našláplejší véčkový motor disponující výkonem 115 koní (84,5 kW) a z obyčejného podvozek se zdvihy pérování 210 mm."
PS: Takže ono výše uvedené doporučení "nežer to tolik" zkuste aplikovat i u sebe...
Jiný motor vs jiná barva.Jo to je argument jako Brno
PS:Zkus si sednout na verzi R a pak na tuhle a pochopíš velice rychle význam výrazu "krátká noha"
Upravil xx4 dne 12-11-2011 09:49
3X napsal:
a díky tomu "PS" si ji může koupit jen 10% z těch, co by si ji koupit chtěli
Proto vznikla verze s nízkým podvozkem a stejným motorem.Prostě normální řešení problému .
3X napsal:
Proto vznikla verze s nízkým podvozkem a stejným motorem.Prostě normální řešení problému .
hlavně, že je ve stejné barvě
No nějak to rozlišit museli,aby se krpatci nesápali na R verzi. Barvy rozezná většina lidí a modrou poznají dokonce i majitelé BMW.
3X napsal:
A marketigové oddělení o tom ani nevědělo, těm to jenom oznámily, aby to měl kdo zařadit do katalogu. Jméno Dakar to má kvůli těm nižším zdvihům, které jsou pro motorky na této rallye tak typické...
Nebo že by i KTM byl každý hejl dobrý?
BMW GS = stroj na radost