Do Havirova, na bludovicky kopec, staral se mi o vsechny stroje, ktery jsem vlastnil a vzdy k moji plne spokojenosti. Nechtelo se mi cestovat nikam daleko
...chceš-li jezdit rychle, nauč se jezdit pomalu...
Mladý fridex to nechce ušpinit.
Starý fridex poznává strasti vstřikovací lc8..
Hitchcock tuní vodní čerpadlo..
Brácha vyrábí stále nové děti tudíž je musí hlídat..
Itchi nemá na čem..
Maty se bojí deště..
Lainen raději skáče po blondýně..
Vladan nemá jak mačkat spojku..
Petan stále čeká na olej..
Mirek zas někomu dělá GO čtyřkolky..
Mítovi se zdá alp už těžký..
Boro raději udí maso..
Fanty leží pod motorkou a hledá kudy že teče ta voda..
A ostatní už asi umřeli..
No já se v sobotu válel v Brně na wellnesu, abych nabral síly na ty výlety s Tebou.. .. no a co se týká uzeného, tak už je po sezóně, všechno je sežrané, slivovica vypitá, můžeme jezdit...
Honda XL 700V Transalp
Nově CRF 1000A AFRIKA TWIN
Pěkně se jezdilo. Hrubá voda pravá sjezdovka. Škoda, že ta kamera to tak válcuje.
[youtube]watch?v=3Exg8VmR-w4&list=UUqA_iyg4cbOwY9c99rT2BJg[/youtube] watch?v=3Exg8VmR-...9c99rT2BJg
Upravil will dne 30-03-2015 17:52
Ačkoli jsem to slíbil tak jsem si neuvědomil, že tento víkend jsem v Beskydech na již dávno plánované akci. S toho plyne, že se nezúčastním. No a aby toho nebylo málo tak příští víkend jsem na mnou každoročně navštěvované akci v Suchohrdlech. Takže se omluvuji a prosím o shovívavost.
Hoj kluci. Planujete moc hard? Žebych se řidlal ,ale předni e10 už neni nic moc tak nechci moc zdržovat či valet se po zemi :-D.
2009-2012 F 650 GS Dakar
2012 - ? ? R 1150 Gs Adventure
2017 - ? ? WR 450 F
qwert napsal:
Přední 010 je nic moc i nová.. Přijed,už jsem tě dlouho neviděl..
Okej. Ještě ale potvrdim zitra bo aj přitelkyňa chce na moto a ta ma obuto jen na asphalt . tak uvidim jak to pořesim
2009-2012 F 650 GS Dakar
2012 - ? ? R 1150 Gs Adventure
2017 - ? ? WR 450 F