snelcuk: super video, nedávno už kolovalo na facebooku, krásně upravená, na tom bych se rád svezl, ale určitě bych nedokázal využít ty její schopnosti naplno
Buď cestu najdu, nebo si udělám vlastní :-)
Ahoj, potřeboval bych pomoct. Nevíte někdo náhodou tyto dva rozměry, které jsou na obrázku? Nemůžu je nikde na internetu najít. Díky.
Ocy přiložený následující obrázek:
Ahoj, mohl bys mi to prosím o víkendu změřit? Nemůžu se nikde k těm rozměrům dostat a už bych je docela nutně potřeboval, abych mohl pokračovat v přestavbě. Díky.
Jojo. Dávám na Transalpa kyvku z Afriky a objednal jsem si i hyperpro tlumič. Tak jsem na to zvědavej. Měl jsem z internetu nečteno vše možný, ale když jsem se do toho pak pustil, tak jsem se nestačil divit. Ale teď už jenom počkat na tlumič, trochu zvednout předek a bude hotovo.
tak to pak prosím nafot a zveřejni, rádi se podíváme na tvůj výtvor, kyvka z Afry je výrazně delší,co ? kdysi jsme to měřili s kámošem, myslím že to dělalo cca 5 cm, dáváš ji tam kvůli lepší podélné stabilitě při jízdě v terénu? Já jsem měl dvě Husky TE 450 ta mě delší kyvku cca o 2,5 cm a TE310, při jízdě kde musím motku motat přes koleno (potoky, kličkovačky mezo kameny a stromy) se mi jeví lepší ta kratší, při palbě po strništi zase ta delší :-)
Tak hlavně se snažim tu motorku zvednout. Je na mě trochu nízká. Zvedám i řídítka, nakonec zvedám i předek atd. Holt trochu větší projekt. Včera jsem konečně usadil tu kyvku, ale zase jsem zjistil, že tam nedám ani kolo, ani brzdiž z TA, takže sháním kolo. Což mě přivádí k otázce, zda někdo netušíte, jestli je nějaký rozdíl mezi kolem na AT RD04 a AT RD07?
Samozřejmě až dodělám, tak sem hodím nějaké foto výsledku. Snad to bude brzy.
Ad předělávka kyvky - to je docela častý mod, kyvka z afy je pevnější a delší, ale dá se tam namontovat docela rozumně - je na to i hodně stránek viz např. výborný souhrn na: https://gummycarb...frica_Twin
''
------------------------------------------
Kač Kač 950 2004 - už je pryč
Kač Kač 690 2009