Pánové dnes to bylo moc hezký svezení.Qwertland opět nezklamal a obdaroval nás novými trasami a hlavně byl prost zelené havěti.Bráchu jsme sice fyzicky odrovnali ale taky si to užil.Těším se příště..
''
''
''
''
''
''
''
''
Pivo a vepřoknedlozelo v břuchu, k tomu to dnešní báječné poježdění......tož dobré to bylo, .....a tankoval jsem až doma: 6.54/187.
Upravil Kloss dne 26-07-2015 20:01
[quote]qwert napsal:
Pánové dnes to bylo moc hezký svezení.Qwertland opět nezklamal a obdaroval nás novými trasami a hlavně byl prost zelené havěti.Bráchu jsme sice fyzicky odrovnali ale taky si to užil.Těším se příště..
Pěkně jsi nás dneska povodil, hezké poježdění... Fotky ti pošlu do PM.
Mooooc pěkné svezení
Qwertland je prostě nepřekonatelný a vždy překvapí něčím novým .
PS: co to měl Pantáta za lehkou motku? Držel se mě jak pijavice, málem jsem mu neujel . Fakt mu to jede jako čert.
Chlapci opět to bylo dost dobré,já osobně jsem nadšen z těch nových cest a výjezdů.Škoda Míťových plastů ale to se spraví.Barney tys to taky pokřtil ale věřím že tě ten dnešek trochu posunul dál.Mirek s tím slickem taky dobrý výkon,to odložení v tom travnatém výjezdu bylo spíš z nedostatku rychlosti..
Já si parádně pojezdil. Moc díky a zas někdy!
Upravil Barney dne 01-08-2015 21:41
„Jedeme zkratkou pánové. Je to sice dál, ale zato horší cesta...“ DR 350 S
Tak přátelé Hadinka se blíží,ubytovací kapacita převyšuje počet přihlášených takže kdo náhodou není na seznamu určitě se vyspí v posteli taktéž je zajištěno jídlo a pití.Díky Mirka bude i projektor na dvd takže kdo má něco zajímavého může dovézt.Protože přijedou i drsní bahnomilové jako Aron,Pacho s spol. tak se můžem v neděli ráno projet qwertlandem pokud bude zájem a sobota bude opravdu jen holčičí off..
Miloš Gazdík
Hobr
Aron
Mirek TDM
Asumi
PetrAT
Bzuk
Petan 31
Pacho
Dawka
Mamka
Oťas