qwert napsal:
Tak máme s Mirkem naleštěno..Děkuji všem co to letos se mnou vydrželi a odpustili nějaké ty šrámy a ulomené blinkry.Těším se na Vás příští rok jak opět fajn zajezdíme a díky novým kamerám Mirka a Fantyho i líp zdokumentujem..
PS: Přes zimu budem doufám zase besedovat u Hanky..
''
Já to dnes vidím na poobědovou rychlovku..😈
Honda XL 700V Transalp
Nově CRF 1000A AFRIKA TWIN
Zdar, chlapi. Nerad vám plním vlákno něčím co sem zjevně nepatří, ale protože se tu scházíte všichni tak nějak ze severní Moravy, tak se zeptám. Znáte někoho na Moravě kdo umí přeplést kolo? Po snad půlročním čekání jsem se definitivně rozhodl, že změním firmu a teď hledám jestli někdo na trhu je. Mám představu o JS moto z Ostravy. Napadá mne taky nějaký Hamouz z Prahy. Ale protože bydlím v okolí Olomouce, do práglu se mi nechce a do Ostravy to mám kousek.
Pro toho předchozího mechanika jsem koupil ráfek, nevrtaný, protože se jedná o bmw a ty mají prý atypické středy a je třeba si ráfek navrtat přímo na náboj. Takže mám nevrtaný ráfek a původní kolo. Sám to neumím. V nejhorším případě bych obul znovu to staré, ale protože mě motorka skáče jako koza, rád bych to vyřešil.
Na stránkách JS moto se píše že výplet umějí, nepíše se ale nic o vrtání. Napadá vás nějaký jiný mechanik na Moravě co by to zvládl a drží slovo nebo snad máte zkušenosti s uvedeným JS moto?
...fest kopnutý ráfek na BMW R1100GS mi rovnal pan Jaluška v Příboře www.klikovky.cz - opravil to moc pěkně a platil jsem (nepamatuji se přesně) max. pět stovek ...s tím vrtáním nevím, ale vyplétání a centrování motocyklových kol dělá, tak se tam zkus poptat
Díky všem za odkazy, postupně pánům jak budu mít čas zavolám a pozišťuju jestli vrtají nebo ne. Pokud se mi nepovedeni koho sehnat na Moravě, pošlu to Beranovi do Pardubic.
S tím rovnáním je to tak, že bych se mu nejraději vyhnul. Motorku jsem s koupil s boulí na pneumatice a kopnutým ráfkem. Zpočátku se nic neprojevovalo a až s časem se objevili problémy. S klidem v duši můžu tvrdit, že jsem žádnou větší díru nevymetl. Takže jestli se originální ráfek kroutí tímto stylem, dle mého názoru nemá cenu do něj vrážet peníze.
Tak kluci pořádně oslavte ten silvestr a příští rok naviděnou se všemi co mě znají a taky s novými tvářemi, letos jsem jich potkal požehnaně
...chceš-li jezdit rychle, nauč se jezdit pomalu...
Tak já tímto přeji také všem Moravským offrouďákům (v čele s tím co má tak málo vlasů)aby jim zdraví sloužilo,motorky jely bez poruch (hlavně ty oranžové),aby moc nepadali a aby byl levnější benzím a vlídnější strážci zákona....
Podebranapata napsal:
Díky všem za odkazy, postupně pánům jak budu mít čas zavolám a pozišťuju jestli vrtají nebo ne. Pokud se mi nepovedeni koho sehnat na Moravě, pošlu to Beranovi do Pardubic.
S tím rovnáním je to tak, že bych se mu nejraději vyhnul. Motorku jsem s koupil s boulí na pneumatice a kopnutým ráfkem. Zpočátku se nic neprojevovalo a až s časem se objevili problémy. S klidem v duši můžu tvrdit, že jsem žádnou větší díru nevymetl. Takže jestli se originální ráfek kroutí tímto stylem, dle mého názoru nemá cenu do něj vrážet peníze.
Jestli je to ráfek značky Behr tak do něj opravdu nemá cenu vrážet peníze a rovnou si kup kvalitní..
qwert: Ano ano, jedná se Behr. Kdysi jsem se ti ohledně toho ráfku psal. Na základě rady pak koupil excel. Akorát že jsem natrefil na slibotechnu, takže půlroku málo.