další z odolných: Swissvoice SV29 - o něco nižší odolnost (IP56) a jen základní funkčnost, ale atraktivní solární dobíjení
Upravil prezi dne 03-04-2012 10:08
prezi napsal:
...nabídku outdoorových telefonů s Androidem rozšiřuje Motorola svým modelem Motorola Defy mini
O Motorole a její řadě Defy jsem tu psal minimálně 2x...8)
---------------------------------- "to je ON, mého srdce Strom..."
Můj web? Tady > www.tarabys.blogs...
task napsal:
A co operátor???
S kterým jste spokojení???
To snad není ani možný bejt spokojenej
Jo a proc ne?!
Ja jsem s T-Mobile spokojeny. Sice po delsi dobe ale prece mam u nich za 1200kc vcetne DPH neomezene volani a sms do vsech siti. Takze ja spokojen jsem
BMW R1200GS together and forever http://luky2.rajc...
A co operátor???
S kterým jste spokojení???[/quote]To snad není ani možný bejt spokojenej[/quote]
Jo a proc ne?!
Ja jsem s T-Mobile spokojeny. Sice po delsi dobe ale prece mam u nich za 1200kc vcetne DPH neomezene volani a sms do vsech siti. Takze ja spokojen jsem [/quote]
Ty jo !
To je spokojenej především operátor ne ?
Upravil RadekK dne 09-04-2013 21:39
RadekK napsal:
A co operátor???
S kterým jste spokojení???
To snad není ani možný bejt spokojenej[/quote]
Jo a proc ne?!
Ja jsem s T-Mobile spokojeny. Sice po delsi dobe ale prece mam u nich za 1200kc vcetne DPH neomezene volani a sms do vsech siti. Takze ja spokojen jsem [/quote]
Ty jo !
To je spokojenej především operátor ne ?[/quote]
To asi taky ale hlavně se ulevilo mojí peněžence....běžně jsem míval vyůčtování které nešlo pod 3000kč a byly i měsíce kdy nebyl problém platit 8tis., to teprve musel být operátor spokojen
Ty jo !
To je spokojenej především operátor ne ?[/quote]
To asi taky ale hlavně se ulevilo mojí peněžence....běžně jsem míval vyůčtování které nešlo pod 3000kč a byly i měsíce kdy nebyl problém platit 8tis., to teprve musel být operátor spokojen [/quote]
No asi opravdu hóóódně voláš ...
Jinak stačilo vyjet z ČR a už to lezlo v tisících, to pak operátor že.
Pokud jsem se bavil s kolegy z D, I, PL, UA tak u nás jednoznačně nejdražší standardní minuty (tak dva, tři roky zpět). Na UA jsme koupili jejich SIMku a voláš za pár šupů, sestra a teta na DV z I a Turecko min. rok to stejný, v CRO to bylo taky tak.
Na můj vkus volám až dost a dříve jsem lezl k tisícovce i s daty a to už jsem považoval za peklo ... No už je to pár, víc, let, ale myslím že oba hlavní operátoři byly v TOP10 ČR v celkovém obratu a v zisku na 1 pracovníka ...
V tom máš pravdu že máme v ČR přes naše operátory jedno z nejdražších volání v EU. Já jen psal že obecně jsem rád že jsem paušálem spad na to neomezené volání za 1200kč protože jsem před tím platil X let daleko víc. Stačilo se při konci platnosti smlouvy zmínit že mi jiný operátor nabídl volání neomezeně za tolik a tolik a T-mobile šel pod tuto cenu. Proto jsem spokojen.....dříve jsem prostě platil dardy
Upravil Luky1 dne 10-04-2013 12:33
Momentálně máme nabídku od O2
Pro 5 čísel neomezené volání za 2200,- vč dph
Ale celé to je ještě ve fázi nabídky
Také záleží co všechny v tom balíčku bude a s jakým limitem (data, vpn ...)