zelená se šlehačkou - alpský vršky
zelená s alpou - vichr z hor
zelená se šlehačkou a alpou - vichr z Alp
a novinka od místních hasičů - zelená s mlíčkem a pepřem - okurkovej salát
Jo, dobře jsme se tam měli
Čau, Tom
krásná akce a nezbývá mně než jen závidět to pěkné svezení.
A tím mám na vás dotaz: bude nějaká taková podobná akce ještě letos na Moravě? Popřípadě koho by jste mně doporučili na enduro školu/trénink. Jedná se mně o to, že dva kámoši mají nově endura, jeden XT660Z a druhý CRF250L (vím že obsahem dost jiné, ale zaměření podobné) a chtějí se trochu posunout z rovných polňaček směrem offroad a rádi by pod dohledem, klidně placeným. A já jako věčný začátečník bych se k nim přidal :-)
Palo7 - kontaktuj Qwerta, s ním se nebudeš nudit...
Neodpoutávej se nikdy od svých snů! Když zmizí, budeš dál existovat, ale přestaneš žít..."
(Mark Twain)
tak vidím jak je každý jinej a má jiný nároky. Něco jsem odjezdil na WR450F a bylo to na mně moc (i když na polňačkách ani ne, ale v terénu jo), pak změna na WR250F a celkem dost mně to bavilo, ale taky pobízelo víc a víc zkoušet a víc a víc padat. A nalomený žebra, pomlacení a další a stejně jsem nestíhal a hlavně si netroufal jezdit co ostatní. Tak teď jsem zatím šťastný majitel také CRF250L (teda ne úplně seriové) a kromě písku a těžkého terénu celkem stíhá.
Takže Qwert asi není volba pro nás. Nehledám kdo nám ukáže a naučí a ne někde potahá a přizabije :-)
myšleno zavede do najetého drsného terénu a tam nám ukáže jaký máme sračkový motorky :-) a nejde o to čemu věřím, ale stejně sám píšeš že by tě to s náma nebavilo
Palo: Myslím, že od sebe nebydlíme moc daleko, tak kdyby byl zájem, tak vás můžu potahat někde kolem Tišnova. Enduro škola to sice nebude, ale třeba se taky něco přiučíte. A nebo já. Jinak enduroškola snad bude zase podzimní Radarka. Sleduj buď tady nebo možná na BMW fóru. Ale záleží co od toho čekáte. Jestli naučit se aspoň trochu stát ve stupačkách a podobný základy, tak na to je Radarka dobrá. Tam jsem si já přičuchl k terénu.
Ochutnávka z Tišnovska:
[youtube]dxEC9GTE9ZQ[/youtube]
Palo7 napsal:
Takže Qwert asi není volba pro nás. Nehledám kdo nám ukáže a naučí a ne někde potahá a přizabije :-)
Já teda byl s qwertem jednou a musím říct, že jsem dopadl líp, jak na ET 2.0 od qwerta mi to taky dalo dost a těžil jsem z toho celé Rumunsko, co jsem jel rok na to. I ET bylo samozřejmě super.
Je teda fakt, že jsem se nesnažil mu za každou cenu stačit, ale vždycky na mě počkal, tak nebyl důvod hnát to za hranu schopností jak stroje, tak mých...ale to už je o nějakém rozumném smýšlení každého soudruha, že ano
Hadislav: díky za pozvání a určitě využijeme. Teď v tom vedru lezu jen na Scramblera na ježdění po silnicích, ale jak opadne trochu vedro a hlavně dovolený s manželkou, tak ti písnu.