Tak já si pořídil takovýho veterána.Tříkolku HONDA ATC 200 X , rok 1983. Jen tam někdo uřízl kus zadku. Přátelé, neskutečná prde...Po silnici to lítá tak 90! Na sněhu taky.Je to sice trochu vratký, ale bomba hračka. Berem to s Usámou na Elefanty, pro převoz materiálu z parkoviště.
''
''
Upravil Stenly dne 18-12-2010 20:55
Stenly - motocyklista varnsdorfský
hezký strojek
tak teď něco ktomu co jsem zbastlil já
jízda rovně je celkem vpohodě,motorka lítala ze strany na stranu,pokud se lyže dotkla krátce země tak to bylo v pohodě,pokud sem ovšem dostal smyk a motorka se opřela o lyži,bylo to neovladatelné a jelo to pořád rovně kde to smyk poslal,takže sem se ze začátku párkrát orosil při pohledu jak jedu na příkopu nebo zaparkovaná auta,tak sem zkoušel zvednout lyže o pár cm a hned to bylo lepší
na videu je viděl jen jízdu dokola,páč naučit se stím zatáčet,to budu muset něco najezdit,bylo to hodně těžké,pro mě nezvyklé,zatáčí se stím že se to opře o lyži a naloží se plný kotel,k brždění zadním kolem si proberu příště,bo nejsem zvyklý ju používat
video nic moc,příště nato musím vzít jinou kameru
[youtube]2GPLT87475c[/youtube]
Upravil bystricke dne 18-12-2010 21:21
Bystřo ty jsi Stundrider jako blázen. V 3.47 si se asi pěkně zapotil co.
Nejlepší je ten běžkař na konci.
Ale zábava to musí být.
S Rablenkou cestou necestou
3X napsal:
bystřo, héééézky Jsi mě tak naladil, že bych se hned projel i bez těch lyží
tož ju odzimuj a vyraž
usama-na rovné cestě sem se nato nespoléhal a kvedlal sem řidítkama vo 106,bez těchto lyží bych tak rychle nejel,do zatáčky sem zatím nepřišel nato jak jinak zatočit,páč to předek nebere,možná budu muset lyži pozvednout ještě víc,vono je to fše ve stádiu eksperimentování
bystricke napsal:
...do zatáčky sem zatím nepřišel nato jak jinak zatočit,páč to předek nebere,možná budu muset lyži pozvednout ještě víc,vono je to fše ve stádiu eksperimentování
aby ti to zatočilo, musely by se natáčet i ty lyže, jinak jen smykem. Ta půlmetrová deska, která ti pobere 1/2 váhy, drží jen přímý směr a proto se s tím pereš.