Ludku, koukni do pm.. o víkendu se snažím komp ani nezapínat, mám ho dost přes tejden takže to tu o víkendu moc nečtu...
If you see the flash, it's already too late
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RFcd6iNMps0&feature=related[/youtube]
By mě zajímalo co to má společnýho s endůrem je to regulérní myš na setrvačník
Upravil xx2 dne 02-04-2012 14:55
smazak73 napsal:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RFcd6iNMps0&feature=related[/youtube]
By mě zajímalo co to má společnýho s endůrem je to regulérní myš na setrvačník
Jak chceš zitra poznáš jak ti Lordstvo natrhne p...l
Neper se,život ti dá do držky sám.
[quote]tonybeny napsal:
je to víc enduro, než gs800
Víím jede to jak s praku a je to dobrá mašina ,ale musím si do Luďka zarejt myslí si co nemá za skvost když se za ním holky otáčej ....a chtějí svést
xx2 přiložený následující obrázek:
tak co kluci, kdy se sejdem ? velkou motorku mám pojízdnou nějakej ten den, bohužel nebyl čas jezdit (konečně jsem složil karburátor - dělal jsem ultrazvuk, měnil některé O krozužky, obě membrány jsem měnil, jehly, šoupátka, kontrola sytičů (vypadali ještě dobře na to co má motorka už zasebou), pístky apod. a pak nějaký drobnosti jako kotouče brzdy a další serepetičky)).. karburátor má seřízené hladiny a bohatost přesně podle manuálu a vrčí dobře.. najeto 200 km, zatím žádné kucknutí nebo něco.
takže předpokládám, že se mi moje homemade oprava zdařila (ultrazvuk jsem teda nechal dělat, ultrazvukovou čističku nemám aby mi pak někdo nepsal)
If you see the flash, it's already too late
Flash napsal:
tak co kluci, kdy se sejdem ? velkou motorku mám pojízdnou nějakej ten den, bohužel nebyl čas jezdit (konečně jsem složil karburátor - dělal jsem ultrazvuk, měnil některé O krozužky, obě membrány jsem měnil, jehly, šoupátka, kontrola sytičů (vypadali ještě dobře na to co má motorka už zasebou), pístky apod. a pak nějaký drobnosti jako kotouče brzdy a další serepetičky)).. karburátor má seřízené hladiny a bohatost přesně podle manuálu a vrčí dobře.. najeto 200 km, zatím žádné kucknutí nebo něco.
takže předpokládám, že se mi moje homemade oprava zdařila (ultrazvuk jsem teda nechal dělat, ultrazvukovou čističku nemám aby mi pak někdo nepsal)
Áaa koukám krajan z Rio de Žambera
Něco určitě spácháme U Vás je fajn byli doby kdy jsem na pastvinách trávil mládí.Mohl by jsi nás potahat po tamějších kopcích
Flash napsal:
Ahoj není problem se sejít a trochu pojezdit záleží jak ti to bude vyhovovat jestli přes týden nebo o víkendu dnes jsme taky trochu pojezdily spíš více offpole a lesy jsou vyschlé zatím
Neper se,život ti dá do držky sám.
smazak73 napsal:
[quote]tonybeny napsal:
je to víc enduro, než gs800
Víím jede to jak s praku a je to dobrá mašina ,ale musím si do Luďka zarejt myslí si co nemá za skvost když se za ním holky otáčej ....a chtějí svést
šak jasné, ono u těhle mastodontů nakonec záleží jenom na třech věcech- obutí, umění a odvaha každého soudruha. Pokud ti jedna z těch věcí chybí, tak to nikdy v terénu nebude žádná sláva. No a protože mně chybí všechny tři, tak jezdím po silnici