Nová jídla na cesty AdventureMenu
|
qwert |
Přidané 07-07-2015 18:44
|
Člen
Příspěvek: 5521
Založený: 13.05.10
|
Správně Tome.. Ale je fakt že za komančů bývalo lepší.. |
|
|
|
tyfoza |
Přidané 07-07-2015 21:27
|
Člen
Příspěvek: 414
Založený: 27.05.12
|
qwert napsal:
Není nad staré dobré tépeefko..
vidíš a já to musel googlit...
Když má člověk víc než potřebuje, neznamená to, že bude šťastnější... mně stačí dvě kola.
tyfoza.blogspot.cz |
|
|
|
qwert |
Přidané 07-07-2015 21:38
|
Člen
|
Pozor,tohle to není :
TPF – krmná směs bez patogenů pro potkany a myši..
Jinak Tyfe přeji rychlé srůstání.. |
|
|
|
maraXRV |
Přidané 07-07-2015 22:00
|
Člen
Příspěvek: 290
Založený: 25.10.11
|
Taky jsem nějak netušil o co go Ale moc to nemusím, když to začne pracovat tak to nafukuje kalhoty
Enduro musí bejt apoň trochu od bahna |
|
|
|
snelcuk |
Přidané 08-07-2015 09:36
|
Člen
Příspěvek: 1281
Založený: 20.10.11
|
Na týden beru tak 4 sáčky AdventureMenu. Chuťově OK a nepálí žáha |
|
|
|
TomElefant750 |
Přidané 08-07-2015 10:49
|
Člen
Příspěvek: 775
Založený: 30.05.10
|
maraXRV napsal:
Taky jsem nějak netušil o co go Ale moc to nemusím, když to začne pracovat tak to nafukuje kalhoty
Musíš včas otevřít odvzdušňovák...a doufat že se z něj nestane odkalovák
Čau, Tom |
|
|
|
buboGS |
Přidané 08-07-2015 11:10
|
Člen
Příspěvek: 234
Založený: 21.02.11
|
i gůgl jsem pustil, než mi to docvaklo...
Fuj, nemohl jsem ho už ani cejtit a kámoši to furt kupovali.
BMW GS = stroj na radost |
|
|
|
qwert |
Přidané 08-07-2015 14:34
|
Člen
|
No nevím jak dnes ale tenkrát moc lepších konzerv nebylo.A ty párky v ní byly ještě z masa.. |
|
|
|
AdventureMenu |
Přidané 08-07-2015 17:13
|
Člen
Příspěvek: 20
Založený: 22.06.11
|
Sergej napsal:
Teraz som po druhý krát testoval toto jedlo. Konečne sa mi podarilo získať správny postup ako si ho dobre ohriať . Odporučujem hlavne tie sladké ,,raňajky a dezerty", malé, rýchle a chutné .
U hl. jedál mi vadí ich veľkosť. Podľa mňa sú tam trošku väčšie porcie, keď človek jazdí celý deň tak má i stiahnutý žalúdok a veľkostne tá porcia by mohla byť o 20% menšia. Do budúcna by som rád prijal ešte jeden bezmäsytý pokrm.
Právě podle častých ohlasů jsme nově připravili 400g porce hlavních jídel. Budou i v atraktivnějším obalu s naším potiskem. Celá tato nová řada by měla být v obchodech od srpna.
Nové receptury připravujeme, nejblíže by to mělo být Kuře korma s rýží. Stále je větší zájem o jídla s masem.
AdventureMenu přiložený následující obrázek:
[110.23Kb]
AdventureMenu ...real food TO GO |
|
|
|
12345 |
Přidané 08-07-2015 17:15
|
Člen
Příspěvek: 1074
Založený: 02.05.10
|
Atraktivnější obal,to je fakt velká výhoda.... |
|
|
|
AdventureMenu |
Přidané 08-07-2015 17:18
|
Člen
|
PESY napsal:
No,když seš zrovna u toho jeleního ragů,tak bych se zmínil,že to byla ta pověstná poslední kapka k rozhodnutí,že tyto adventure "jídla" už si nikdy nekoupím.Mít 2 (slovy dvě ) jelení ragů na půl kila ****ních bramborových špalíčků za 150kč,to se radši nechám kopnout do prdele.
Nic méně s tvým argumentováním,pro tyto jídla všeobecně,souhlasím.Pokud někdo jezdí tak,že neví,kde přesně skončí,zvlášť pokud nejezdí výhradně po asfaltu,tak se mu čas od času musí přihodit situace,že nemá kde,co koupit a "konzerva" by se hodila.
Na dvoutýdenní dovolenou si vždy 3-4 vezu...ale vzhledem k názvu vlákna nebudu reklamovat jaký ...nejsou to prostě ultimátní adventure jídla ...ale když koupím pytlík s názvem ......"maso" ,tak tam to MASO JE!
S Radkem jsme oba taky motorkáři a určitě chceme mít v této skupině lidí dobré jméno. Proto jsme rádi za každou připomínku, abychom mohli naše produkty zkvalitňovat. Jak už psal Tomáš Kocanda výše, je to pořád ruční výroba a může se stát, že Vám zrovna připadne Jelení ragú s méně masa, proto klidně foťte a posílejte, když se Vám něco nelibí a my uděláme co je v našich silách pro nápravu.
|
|
|
AdventureMenu |
Přidané 08-07-2015 17:24
|
Člen
|
vlastimil napsal:
Atraktivnější obal,to je fakt velká výhoda....
Tak samozřejmě změny nezůstaly jenom u grafiky, ale zapracovali jsme i na funkčnosti.
Například tím, že nové sáčky jsou nižší a širší.
Odtrhávací zoubek je trochu níž. To vše aby se daly jídla pohodlně jíst v ruce rovnou ze sáčku i s menší lžící.
Je použit silnější a odolnější materiál na sáčky s jídly, aby byly jídla ještě odolnější.
Je použit nový materiál na zipper bag, aby při opakovánem používání vydržel pořád rovně stát.
|
|
|
qwert |
Přidané 08-07-2015 17:32
|
Člen
|
To znamená že při zmenšené gramáži zůstává stejná cena? |
|
|
|
AdventureMenu |
Přidané 08-07-2015 17:35
|
Člen
|
qwert napsal:
To znamená že při zmenšené gramáži zůstává stejná cena?
Ano, ceny by měly zůstat na stávájící hodnotě, při změně gramáže, je to z důvodů rostoucích nákladů na suroviny a výrobu.
|
|
|
PESY |
Přidané 08-07-2015 19:33
|
Člen
Příspěvek: 75
Založený: 02.06.13
|
Já jsem někde slyšel,že adventure menu a expres menu vaří jeden člověk...co je na tom pravdy?
Kam nejedeš na motorce,tam jakobys nebyl |
|
|
|
Cidas |
Přidané 08-07-2015 20:50
|
Člen
Příspěvek: 235
Založený: 15.05.11
|
V roce 2012 jsem byl v Norsku a papal jsem 16 dní výhradně Expres menu.... Všechno, kromě snad svíčkové, se dalo a docela to šlo. Vloni jsem si udělal krátký výlet k baltu a koupil jsem tři jídla a dvě polévky. Ruce bych si za to urazil. Nebylo to vůbec dobré. Letos v Bosně tři jídla od Adv menu a nesrovnatelné. Nechci dělat Adv menu reklamu, ale zatím u mě jednoznačně nejlepší z tohoto typu jídel... Pochybuji, že to bude vařit jeden člověk, a jestli ano, tak určitě podle jiných receptur a jinými postupy
"Míra dálky je toulka..." |
|
|
|
tomr1 |
Přidané 09-07-2015 14:33
|
Člen
Příspěvek: 64
Založený: 03.01.12
|
Ochutnal jsem oboje a ADV. menu je úplně někde jinde, ale úplně a myslím, že to není o chuti jednotlivce....
Toť můj názor.
PS: Jedině, že Express menu vaří po kalbě a ADV. střízlivej
Tom |
|
|
|
AdventureMenu |
Přidané 09-07-2015 14:37
|
Člen
|
PESY napsal:
Já jsem někde slyšel,že adventure menu a expres menu vaří jeden člověk...co je na tom pravdy?
Pravdy je na tom docela dost. Expres menu vyrábí na zakázku exkluzivně jídla s přílohou pro společnost Adventure Menu. Výroba je ve stejné fabrice, ale máme vlastní receptury.
|
|
|
TomasTT |
Přidané 09-07-2015 17:03
|
Člen
Příspěvek: 560
Založený: 28.03.11
|
Jen pro doplnění tématu - jak jsem mluvil o té kombinaci krůtí maso (200g) + rizoto, tak takhle to vypadá po vysypání z pytlíku..
Neřekl bych, že tam je málo masa nebo tak.
''¨
Tomáš Kocanda
touratech@touratech.cz
www.touratech.cz |
|
|
|
PESY |
Přidané 09-07-2015 17:38
|
Člen
Příspěvek: 75
Založený: 02.06.13
|
tomr1 napsal:
Ochutnal jsem oboje a ADV. menu je úplně někde jinde, ale úplně a myslím, že to není o chuti jednotlivce....
Toť můj názor.
PS: Jedině, že Express menu vaří po kalbě a ADV. střízlivej
Tom
Tak si to někdy zkus sežrat studený a pak povídej,co je jinde
Vařič jsem s sebou nikdy nevozil,gurmet nejsem a když je hůř,tak sežeru všechno...ale rozdíl poznám.Adventure menu je prostě rozpočtovka dělaná na maximální zisk prodejce a express menu(jelikož nemá takové vjehlasné jméno...navíc to,pro většinu lidí okouzlující,slovíčko adventure ) je o kvalitě a množství hodnotných věcí v tom pytlíku.Jinými slovy...adventure platíte za brambory a kolínka a u expres menu za maso...ale každej dle svého gusta...já radši maso
Omlouvám se majiteli za ne zrovna reklamní příspěvek,ale tady ta konzumní společnost mě nenechá klidným...ale ukázkový příklad,jak funguje reklama a lidská hloupost
Kam nejedeš na motorce,tam jakobys nebyl |
|
|