Cesty zasolené tak,že se až práší..... To už zavání masochismem
Tady to se solí nebylo tak zlé. Ale po hoďce byla zima na ruce.
Ani se nedivím,ale rukama mi to cukalo,to zase jo.Dokonce i do garáže jsem došel.
"Ti, kdož se vzdají důležitých svobod, aby získali trochu bezpečí, si nezaslouží ani svobodu ani bezpečí." (Benjamin Franklin. 1759)
Kdo pak to je na Domíkovi?Leze na Dominátorský forum?A že nebyl v létě na srazu?
Sorry,teď koukám že to není Domík,sorry.
Upravil Alfikov dne 30-01-2012 21:01
Neberte život příliš vážně,stejně z něj nevyváznete živí
to datum nesedí nějak jsem ho zapomněl vypnout ale je to z tohohle víkendu , cestou na Vimperk v -5°C [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Yl6kvWqDmBE&feature=share[/youtube]
dneska bylo -14 a ještě to šlo, akorát hledí, kdyby se tolik nenamrazilo a nemusel jsem jet s otevřeným, odpoledne jsem to už vychytal a v tak nádherném slunečném počasí, kochačka.
petr_t napsal:
[quote]Joni-XJ napsal:
u nás Tatry a padaj do rybníka
To jsi měl říct rovnou, že už se vám ta hlína nevešla do předzahrádky.....
To jsi ji nemusel vozit do rybníka, u nás v zahradě by se ta troška "ztratila".....
Batman forever...
Kareru napsal:
dneska bylo -14 a ještě to šlo, akorát hledí, kdyby se tolik nenamrazilo a nemusel jsem jet s otevřeným, odpoledne jsem to už vychytal a v tak nádherném slunečném počasí, kochačka.
Kareru napsal:
-14 a jeste to slo? Smarjaaa fujtajxl
jde to a parádně, vždyť sou suché silnice, ale tak max. půl hodinky, hodina ráno do práce nic moc, odpoledne opravdu v pohodě.
bystricke napsal:
když se dívám na starší fotky,tak mi je zima a du si přiložit do kotle
Co bych dal za to,aby bylo venku teplo jako tehdá.
"Ti, kdož se vzdají důležitých svobod, aby získali trochu bezpečí, si nezaslouží ani svobodu ani bezpečí." (Benjamin Franklin. 1759)