Alfikov napsal:
Tak panímámu zdravím a chválím její stroj a vytrvalost(kéž bych to měl doma)
Tak vyjet bez ni tak jsem ,,mrtvej muz,, je to arada, kdyz to sdileji oba dva, doforucuji,,vymenit,, za jiny kus, ja jsem to udelal a jiz radu let jen same dobre veci a hlavne skoro stale na motorkach, nemusi byt expedice staci vikend a vsichni jsou spokojeni, jo a stroj mi pomahala teda si delala spoutu veci sama, bavi ji to, a me to bavi, ze je stastna kdyz sedne na Domina
blejdamintxr650r
No to je právě to-,,vyměnit"ať už za jiný nebo mladší model.Ona by na výměnu jiná byla,sice neřídí,ale ježdění jí baví(jen malá odbočka,tady to říct můžu.Byl jsem pro ní na vodě na Vltavě,v sobotu večer jsem přijel,romantická večerní procházka po Krumlově,pak hooodně dlouhý milování,do 5 do rána,2 hodiny nekvalitního spánku,a pak celodenní jízda zpět do Prahy.A můžu jí jen pochválit,vydržela to.Sice se přiznala,že chvilkama se jí vzadu zavíraly oči,ale nelze jí upřít výdrž)to by současná bytná nedala ani před 10 lety.
Taky si nejsem jistý,jestli už nejsem na výměnu starý.
No nic,budu asi jen tiše závidět.A současně fandím takovým lidem.
Neberte život příliš vážně,stejně z něj nevyváznete živí
Alfikov napsal:
No to je právě to-,,vyměnit"ať už za jiný nebo mladší model.Ona by na výměnu jiná byla,sice neřídí,ale ježdění jí baví(jen malá odbočka,tady to říct můžu.Byl jsem pro ní na vodě na Vltavě,v sobotu večer jsem přijel,romantická večerní procházka po Krumlově,pak hooodně dlouhý milování,do 5 do rána,2 hodiny nekvalitního spánku,a pak celodenní jízda zpět do Prahy.A můžu jí jen pochválit,vydržela to.Sice se přiznala,že chvilkama se jí vzadu zavíraly oči,ale nelze jí upřít výdrž)to by současná bytná nedala ani před 10 lety.
Taky si nejsem jistý,jestli už nejsem na výměnu starý.
No nic,budu asi jen tiše závidět.A současně fandím takovým lidem.
Tak to ti preju z celeho srdce, o tom je zivot, uzit si to, zacatky mi moje spala taky kdyz jsme jeli na Istrii pri 250, tak to me braly mrakoty, rekla mi, ze mi veri, ja jsem vymenil a nelituju, ted jsme spolu v Australii, moje chodi do skoly a ja makam, ted zacla tez delat, za me muzu jen doorucit, neni nad dobreho partaka a pritele a neboj me tahne na 50sat a citim se na 20cet, drzim ti palce
blejdamintxr650r
Vy modelové jen si přiznejte, že byste nás nevyměnili ani za zlaté prase , to jsou furt silácké řeči. S motorkou to je jiná věc! Tu jsem už vyměnila i já a to jsem si myslela, že to NIKDY nepřijde ;-)
Upravil Bohunka dne 16-09-2014 21:00
<*))>< Suzuki XF 650 Freewind
Cesta je prý i tam, kde ji nevidím :-) .. tak uvidím! ;-)
No za zlatý prase teda opravdu ne.Sežrat se to nedá,tak co s tím.A tu svou bytnou bych vyměnil.Motorku asi ne.
Neberte život příliš vážně,stejně z něj nevyváznete živí
vlastimil napsal:
Co furt máte vyměnit,vyměnitpak budete lítat po soudechovdovět to je ono
Souhlasím, jednoduché a praktické řešení!
Upravil hobr dne 18-09-2014 12:57
Neodpoutávej se nikdy od svých snů! Když zmizí, budeš dál existovat, ale přestaneš žít..."
(Mark Twain)
EDIT: a já je neumím vložit, aby se zobrazily
Upravil Bohunka dne 29-09-2014 21:47
<*))>< Suzuki XF 650 Freewind
Cesta je prý i tam, kde ji nevidím :-) .. tak uvidím! ;-)