Roman700 napsal:
to Prezi,video bude,potřebuji vyšetřit více času na sestříhání,jak se vrátím z Rumunska tak na to vletím.Tady malá ochutnávka[youtube]4Eq7B8MhL-M&feature=mfu_in_order&list=UL[/youtube]
Jak to tak vidím tak to byla ta lepší část OFF, no lituju že jsem si aspoň tu trať neprojel, ale byl jsem z toho tak vyklepaný že jsem si místo toho raději dal cígo, a né jedno. No snad příště, až přezuju na špunty,
vlk napsal:
Tomi:
skutočne si vyhral kategoriu: najdlhsie oplotenie zhotovene z ciarok z vypiteho piva
Tomi + Ivan66:
klobuk dolu co ste dali na OFFu na tych Vasich nestastnych pneu
ale nabuduce by to chcelu iny vzorek - mi bolo aj trosku luto ze sme sa roztratili, skoda ten vyjazd by ste uz zvladli
Nikomu to neříkej , ale my jsme měli domluvené rande s babama a proto jsme se trhli.
ivan66 napsal:
Tak co Vlco?
Znáš už termín "stretka"?
dotaz bol adresovany zrejme mne, takze termin stretnutia mototuristov v Myjave ( na Padelkoch ) je:
6-8.7.2012
P.S. ja su vlk z Myjavy, ........... Vlco je z Povazskej Bystrice
to len na margo aby ste si nas uz nezamienali
Navigačný pretek motocyklov podľa itinerára www.rallykopanice.sk
Gulašek si samozrejme od polovnikov objednam, len aby mali nieco aj strelene
mozno ani neviete ze minulorocny gulasek este vo stvrtok behal po lese a v piatok sa uz vyhrieval v hrnci, takze to bolo len tak tak
Vlco by mal tiez prist nech sme tam teda obaja dobry synkovia a budeme Vas ucit kery sme kery
Pivo bude neboj, len na teba si zalozim zvlast notisek nech sa mi Tvoje ciarky zmestia na papier
Navigačný pretek motocyklov podľa itinerára www.rallykopanice.sk