ten "off PAv" je teda pěkná kravina , už vidím, jak se někdo např. zasekne ve výjezdu a potřebuje o něco scouvat aby se obrátil a sjel dolů čumákem..to nemluvím o bahně atd. Tohle vymyslel asi nějaký masochista.
Nevím, s pavem sem se něco najezdil a do terénu si to prostě nedovedu představit.... Bo jak by to někde skočilo jinak než motorka, tak by to mohla být fakt prdel... A to couvání jak píše Petr to je druhý aspket.
V minulosti se na Erzbergu už několikrát ukázalo spoustu šíleností, třeba jako např. R1 nebo CBR600F na špuntech, ovšem H-D XR1200 a KTM 1290 Super Duke R, to je úplně jiná liga. Harley-Davidson tu nejel nikdy a 180k naháč v radikální přestavbě na podvozku z erkového Advíka, to je normální výplach mozku. Nutno podotknout, že za těmito stroji nestojí žádní šílenci, ale zkušení matadoři a zároveň pánové v letech. Pavel Kubíček, spolumajitel pražského zastoupení Harley-Davidson, si kdysi zkusil na motorce Dakar, Jiří Heiník, bývalý trenér reprezentace je již tradičním účastníkem Erzbergrodea a má za sebou i Pikes Peak a jeho stroje budí jak v "paddocku" tak na trati zasloužený obdiv.
''
''
''
''
''
''
''
''
„Jedeme zkratkou pánové. Je to sice dál, ale zato horší cesta...“ DR 350 S
Tohle mi nějak unikalo a vidím to prvně... "skládací skútr"
Honda Motocompo
Motor 50cc dvoutakt vzduchem chlazený, 2,5 koně.
Rozměry složeného do "krabice": 1185 mm × 240 mm x 540 mm
Pohotovostní hmotnost 45 kg... Vyráběné v letech 1981–1983.
''
''
[youtube]http://youtu.be/57lDauqtpzc[/youtube]
Upravil Barney dne 27-09-2015 19:10
„Jedeme zkratkou pánové. Je to sice dál, ale zato horší cesta...“ DR 350 S
Motorkáři.cz: Motorkář objel celý svět v rekordním čase "Celá cesta trvala 119 dní a 21 hodin, což samozřejmě překonává starší rekord Brita Nicka Sanderse 120 dní a 2 hodiny. Říkáte si, že se jedná o neskutečně drobný rozdíl? Ve skutečnosti je o hodně větší. Zatímco od Sandersova času jsou odečteny všechny „čekací“ pauzy strávené na letištích, hranicích a úřadech, Urs Pedraita uvádí čas včetně těchto průtahů, kdy jen seděl, točil palci a nemohl jet nikam. Dohromady tedy Grizzly strávil na cestě 72 dní a 13 hodin, dalších 47 dní a 8 hodin zabraly průtahy, přelety a přeplouvání mezi kontinenty."
To jaké to bylo, jsem vyděl až v deníku z této fotky...Stavěl jsem se u kámoše jen na kávu a po celou dobu vynášely vodu ze sklepů po kýblech. Až to opadlo a přijely hasiči co jim nešla pumpa, makaly jsme dál. Pak sehnaly baterku a už to šlo... No a transalpka ...k neuvěření....vyprckala vodu z vejfuku a chytla. Zajel jsem k benzínce na fabku a je jak nová. Až dnes jsem kontroloval škody...A také k neuvěření...jen jsem vyhodil lékárničku a další věci co vozím pod sedlem v kastlíku jinak nic...To ten kámoš je na tom trochu hůř.
Upravil Josef dne 24-07-2016 20:50